Aselduru88 Arkadaşlar bebekleriniz ne zaman day duydu 9 ay 1 haftalık kızım var bacaklarının üzerinde duramıyor ama kollarından tutunca adım atıyor bugün kaynanam dedi bacaklarının üstünde gerçekten duramıyor bi yere tutunup en fazla 1 saniye
Babybabynihal Aselduru88 day durmak nedir?. 8ay 25 günlüğüz koltuga tutunup kalkıp ayakta duruyor babası alıştırmış tutmuş onu öyle o da kendi kalkmaya başladı cnm
Mom987 Aselduru88 Siz bakmayın ona normal daha erken de durabilirdi yada daha geçte durabilirdi. 1 sn de olsa duruyormuş
Zelzele Aselduru88 çocuktan çocuğa değişir bu belki biraz ,zaman sonra yurur benim oglumda 9 aylik ama yürüyor mesela
Aselduru88 Mom987 bilmiyorum valla canım çevremdeki bütün bebekler kızımla aynı olan duruyo tutunup kalkıyor kafam karıştı
Mom987 Aselduru88 Oturması falan nasıl? Yinede şuan normal mesela eltimin oğlu 13 aylıkken sürüyordu bi kış geldiler 15 aylıktı çocuk yürüyor tabi o 3 yaşına geldi şuan. Görümcemin oğlu 14. Ayda tutunup kalktı hatta geçen sene kurban bayramıydı benim oğlumu yürürken görünce o da heveslendi. Yakın bir arkadaşımın kızı 1 yaşında tutunup kalktı o da koca kız oldu artık 😊 Fazla uzattım ama örnekleri yazmak istedim
Zelzele Aselduru88 bnce tembellik var cimcimede en kötüsünü düşünmeyin hemen 😇 Rabbım sağlıklı eylesin 🥰
Mom987 Babybabynihal Zamanı vardır daha ben 14 15 ayda tutunan Bebişlerde gördüm 1 hafta içinde tutunanda😊
Aselduru88 Mom987 desteksiz çok güzel oturuyor canım kollarından tutunca da adım atıyor ama bacaklar kuvvetli değil sanki yana kivriliyo yada ayak ayağın üstüne geliyo