Miraycicek 3 ay 24 günlük kızım gündüzleri resmen emme savaşı veriyorum. Emiyor bırakıyor gülüyor . 5 dakika bile emmiyor boynuma asmadık şey kalmadı 😢 geceleri de sık sık uyanmaya başladı . 2 haftada 300 gram anca almış nasıl olacak böyle bilmiyorum 🤷🏻♀️
Kuzeybabyy Miraycicek büyük ihtimalle atak oğlumda o zaman aynı öyleydi şuan dört buçuk aylık. Geçti ama artık emerken en ufak şeyde dikkat i dağılıyor 🥲
Hilokiiii Miraycicek 4. Ay atağına girmiş 🥴 gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama en berbat atakların başını çekiyorr😒 rabbim yardım etsin inşallah
Hilokiiii Miraycicek Uyku gerilemesi,iştahsızlık vs de yaşarsınız canım çok zor İnan bazı bebekler öyle geçiriyor ama daha dur bunlar ne ki😌😃
Minneee Miraycicek İki saatte bir emziriyorsanız saatte bir teklif edin. Az az sık sık emzirerek atlatmaya çalışın bu dönemi. Bizimki de bu dönemde az almıştı.
Miraycicek Kuzeybabyy ya nasıl yapacağız peki? Bi de tam uyuyor dalıyor yatağa koyuyorum uyanıyor kafayı yicem kaç defa böyle oluyor sayamadım
Miraycicek Hilokiiii yapmayın etmeyin kaç gündür feleğim şaştı 🤯😂e bu çocuk aç mı kalacak böyle ne olacak
Hilokiiii Miraycicek Rabbim yardım etsin ama az az sık sık emzirmeyi deneyebilirsiniz.oyuna çevirmesine müsade etmeyin gerçekten zor bi adak 4. Ay atağı bitene kadar iflah kurutuyor inşallah kısa sürer de atlatırsınız 🥰
Miraycicek Minneee doktor 3 saat diyor bizim kız 2 saat bazen 3 saat sonra emiyor zar zor o da ya da yarı uykulu olacak uyanıkken çok zor almıyor
Minneee Miraycicek Her zaman aynı iştahla aynı miktarda emmiyorlar o yüzden saat olayı pek tutmuyor. Zaten o saate bakmaları bir süre sonra siz de bırakıyorsunuz. Sık sık verin emdiği kar
Minneee Miraycicek Hiiiiç üzülmeyin bizimki o ay 680 gram aldı sonraki ay 900 gram aldı. Bu ay yine bi r atağa girdik kah emiyor kah emmiyor. Zorlamıyorum ara ara teklif ediyorum. Bu ay olmasa öbür ay toparlar. Sağlıklı olsun da aldığı kilo çok önemli değil artık.
Heyecandorukta Miraycicek oyun yaptigi zaman ben de onunla oynuyorum o an emzirmeye ara veriyoruz sonra unutturup tekrar memeye donduruyorum. 20dklik emzirme oluyo sana 1 saat oyna dur birak 2dk daha emdi kaldi 18dk diye diye bir sekilde en az 20dk aktif emme suresini tamamlamaya calisiyorum. Cok zor uykuya direniyor memeye direniyor yorgunum