Ssultannn Kızlarr bugün bebevita mamaya geçiş yaptık az önce hazırladım ama diğer mamalar gibi pürüzsüz olmuyor kullanan varsa sizdede öyle mi oluyor mama bundan önce hipp ve sma kullandım sıkıntı olmuyordu bebevitada tam karışmıyor sanki 🤔
ikizbabymom Ssultannn onu bende beceremedim ya pütürlü kaldı sma kullanıyoduk bizde o şekersiz bebevita çok şekerli içmediler zaten
Akbasrabia Ssultannn küçük oğluma kullanıyorum şimdi 2 numaraya geçtik ama hiç dediğiniz gibi olmadı hep pürüzsüz kutuda ki yazdığı şekilde yapıyorum tabi deli gibi termometreyle ölçmüyorum suyun ısısını 😂
Sahra0705 Ssultannn ben kullanıyorum kızım 1 Yaşında güzel iyice çalkala kaşıkla karıştır zaten hipp ile aynı üreticisi arkasına falan bakarsanız yazıyor firma aynı bende araştırdım baya öyle aldık güzel mana yani sevdi kızım normalde sma hippden başkasını içmezdi ama sevdi
Ssultannn ikizbabymom evet bende sma kullanıyordum bu mamayıda içti gerçi bakalım olmazsa yine sma geçiş yapıcam🌸
ikizbabymom Ssultannn çok şekerli olması beni de rahatsız etti elim hep yapış yapış oluyodu sma şekersiz olduğu için daha çok içime siniyodu bütçen yetmiyosa bebişin de sevdiyse içsin
Ssultannn Akbasrabia ben mi yanlış yaptım acaba ya e kutudaki gibi yaptım bende 3 numara kullanıyorum sanki içi irmikli gibi kaldı🤦🏽♀️
Akbasrabia Ssultannn hmm bilmiyorum belki içeriğiyle ilgilidir biz daha yeni 2 numaraya geçtik bu tabi 1 numaraya göre daha kıvamlı belki 3 daha da kıvamlıdır 🤷🏻♀️
Ssultannn ikizbabymom bütçe değil çok şükür ama benim kız bi zamandan sonra içmemeye başlıyor mamayı değiştirmek zorunda kalıyorum maalesef🤦🏽♀️
Tugcerylmzkerem Ssultannn Ben kac ay kullandim mukemmel di son aldigim.kutular hep topak topak oldu biberonun agzini tikadi anlam veremedim