Miniktavsan Kızlar bebeğimin dili bembeyaz ben sütle alakalı Bi kalıntı sanıyordum annem pamukcuk dedi suan sadece dilinde var. Başına gelen var mı doktora gitmelimiyim?
Nilsmom Miniktavsan Silebilirsin canım, doktor bana da aynı şekilde silebilirsin demişti, ilerler ve geçmezse mikostatin kullanırsın demişti. Bence vakit kaybetmeden sil yoksa sonra göğüs üçün da etkilenir , bende öyle olmuştu.
Doruk123 Miniktavsan canim mama kullaniyor musun? Benim basimada geldi dil ile basladi ve butun agzini sardi. Mutlaka bi iki damla su ver. Karbonatli su ile de temizlemelisin gazli bezi sadece 1 kez dilini sur birak sakin ileri geri vs yapma. Mama veriyosan eger mamadan bi sure sonra yine bi iki damla su ver
Deletedmom444 Miniktavsan ben gittim onun damlası var ama boşuna ilaç almasin dedi doktor doğal karbonatlı su ile bir.bezle ağzını dilini sil dedi doktor az olsun ama karbobat göğsünü de yıka birde göğsün kızardıysa bilki sana.geçmiştir bebegin ağzından onun da kremi var ama onun yerine göğüs kremi kullan bu soylediklerim kulaktan dolma değil bu arada internetten ve doktordan
Aselinannesi25 Miniktavsan yok canım doktorluk bişey yok benim kızımda da oldu eczaneden bebeğimin ağzı pamukcuk oldu diyerek bi solusyon alabilirsin onlar veriyor zaten onu hergün elinle diline sürt iç yanaklarına falan o solüsyon temizliyo ben öyle yapmıstım geçti bidaha da olmadı çok şükür
Sevde123 Emzirdikten sonra bir iki çay kaşığı su verin çok ilerlediyse karbonatlı suya gazlı bez batırıp onunla silin cok bastirmadan
Miniktavsan Sevde123 sadece dilinin üzeri beyaz arkaya doğru 😪 daha fazla ilerlememesi için napabilirim internette silmeyin diye okudum 😣
Senaemir Miniktavsan sakin silme canım çok zararlı yaralı dil oluyor enfeksiyon kapıyor mikostatin diye damla var onu kullan bizimkinin bademcigine kadar yayılmıştı şu an geçti 1 hafta kullandim
Tudiiiim Geçmezse milisteyim diye bir damla verdi karbonatlı suyla temizledikten sora bu Damla’yı damlat sesi ağzına ve kendi göğüs ucuna emmeden önce
Miniktavsan Nilsmom bebeğinin emmesinde Bi değişiklik oldu mu sadece dili beyaz. Ama sanki az emiyo dünden beri
Defneninannesi Selamlar az önce doktordan geldim ve pamukçuk şikayetimiz vardı. Bizim sizin gibi başladı aşı oldu o sürede yanaklarına sıçradı minik aft oldu. Ona bile doktor damla önermiyorum karbonatlı su ile temizle dedi. Nazik olma acır canı diye. Sert şekilde karbonatlı su ile ıslattığın gazlı bezi parmağına dolayıp ağzının içini yanaklarını sil dedi.
Miniktavsan Doruk123 sadece anne sütüyle besleniyo ilacı kullanıyoruz dünden beri Bi değişiklik yok bakalım 😪
Miniktavsan [bilinmeyen] canım emmesinde Bi değişiklik oldu mu? Kısa sanki memeyi almıyo azaldı gibi geliyo bana😪