Yelda35 Kızlar oğluma tahin vermek istiyorum ama oğlum yapılı bir çocuk 9 aylık 11 kilo. Bugün bir tanıdık ay verme obez yaptın çocuğunu dedi. Ama ben yararlı olması için vermek istiyorum. Kaçıncı ayda veriliyor nasıl vermeliyim? Tişikürler şimdiden
Ayazege06 Yelda35 9. Aydan itibaren verilebiliyor insanların bu ön yargıları beni bitiriyor zayıf olsa ayyy ne kadar zayif sütun mu yetmiyor derler kilolu olsa çok yedirme obez olur derler benim oğlum da 8 ay 27 günlük ama ben daha vermedim yeteri miktarda verebilirsiniz sakıncası olmaz
Yelda35 Balkizlarim kilo zaten fazla da herşeyden vitamin aslın istiyorum canım. Keçiboynuzu özünü suyla karıştırıp veriyorum ❤️🙏🏻
Yelda35 Ayazege06 ay sorma doktor bir yaş kilosunda dedi bunu duyan aaaaa obez olcak aaaa aaa modunda ben sağlıklı olsun yeter diyorum zayıfta olabilirdi
Balkizlarim Yelda35 yesil mercimek cok faydali canim koftesni ve corbasi normal yemeğini yapabilirsin hem kanda yapiyor 🥰
Karel10 Yelda35 yalnız tahin alerji de yapabilir. Eger verirseniz 3 gün kuralı ile verin. Benim oğlum da 8,5 aylik 10 kilo. Milletin lafına bakmayın. İnsanlar patavatsizlikla çok bilmeyi karıştırıyorlar!
Ayazege06 Yelda35 Bebeğin sağlıklıysa gerisi teferruat milletin demesi bitmez cnm benim oglum da 7 aylıkken 8 kg 75 cm di şuan 8 ay 27 günlük çarşamba günü 9. ay aşısında öğrenicez bklm kilo boyumuzu hemşire gayet güzel gelişimi bebeğinin demişti herkes bi doktor kesiliyor bu konularda o yüzden duymazlıktan gel.
Ayazege06 Yelda35 KKK yani kızamık aşısı 1 yaşına kadar da yapılabiliyor yalniz suriyelilerden gelebilcek hastalıklara karşı bağışıklık kazansın diye 9. Ayda da yapılıyor ben yaptircam en azından her ihtimale karşı bağışıklık kazanmış olur bebeğim