Mehtapdemir3510 42 günlük kızım var izmirde yaşıyoruz nasıl giyimdircem şaşırdım tek kat uzun zıbın altına uzun çorap üstüne ince bi örtü terliyor emerken vs üstünü açıyorum yani örtüyü hapşırıyor kısa kollu giydirsemmi diyorum şaştım kaldım tecrübeli anneler evin sıcaklıgı 25-26-27 gece 27-28-29 gündüz
Alevians Mehtapdemir3510 bir zibın bir tulum yeterli kendin birde çorap oda sıcaklığı 22 23 dereceyse sıkıntı yok İzmir sıcaktır
Narin9 Mehtapdemir3510 siz nasıl giyiniyorsanız bebeği de öyle giydirin baya sıcakmış çünkü. Bebek üşür diye düşünmeyin burnuna dokunarak uşüyüp üşümediğini anlayabilirsiniz
Mehtapdemir3510 Alevians uzun kollu zıbın birde altına uzun pijama çorap var suan kısa kollu için erken mi
Mehtapdemir3510 Narin9 teşekkür ederim 😊 düşünmeden edemiyorum üşürmü diye hapşırıyor bazen üşüdü sanıyorum hemen
Lina21 Narin9 bebeğin burnu el ayaklarına bakılarak bebeğin usudugu anlaşılmaz ensesi ile bakılıyor canım eller yanıltıcıdır
Mirosunannesi Narin9 izmirdeym şuan bende hava serin gidiyor bence bebeğim 3 aylık ama atlet, uzun kollu ve uzun tayt , çorap bu şekilde giydiriyorum her bebek farklıdır terlemiyorsa sıkıntı yok emerken her bebeğin kafası azcık nemlenir ama 😊
Lina21 Mehtapdemir3510 bebeklerin burun kılları olmadığı için toz falan gider bebekler genellikle hapsirir merak etmeyin
Narin9 Lina21 el ayak zaten soğuk olur onu biliyorum. Ben burundan başından ve boynunda bide diye biliyorum. Bana hep burnuna bak derlerdi