Derya28 Deletedmom412 bende almayı düşünüyodum fakat jokerde aynı özelliklerde hatta taşıma kapasitesi 20 kg olan bi araba buldum onu almaya karar verdim ve fiyat olarakta daha uygun
Leyla Deletedmom412 bende kullaniyorum, cok memnunum. Hem cok hafif hemde manevralari falan iyi, tavsiye ederim
Deletedmom412 1mom1baby çift yönlü olmayışı tedirgin etti açıkçası.. İçine puset takılabiliyor ama her markanın puseti oluyor mu bilmiyorum.
1mom1baby Deletedmom412 benim kızım 13 aylık arabayı alali 1 ay olmuştur heralde onun için pusete ihtiyaç duymuyorum puset hiç kullanmadım zaten çift yönlü olmasını bende isterdim ama sıkıntı yaşamıyorum kızımda rahat tentesinde penceresi var görebiliyorum çok hafif bebek içinde değilmiş gibi diğer arabalarla kiyaslayinca fiyatına göre çok iyi chicco ohlaladan ya da baby2go pinna plustan farkı yok iyki almışım diyorum
Deletedmom412 Derya28 inceledim siyahı çok hoş👍🏻siz sipariş verdiniz mi yoksa henüz karar aşamasında mısınız?
Deletedmom412 1mom1baby penceresini daha yeni farkediyorum çok güzel. Penceresi oldugu icin çift yönlü olmasa da olur😊teşekkür ederim.
iremturan Bende yeni aldım çok memnunum şu anlık hafif tam yatar özelliği var pusete gerek duymadım çift yön istiyordum ama bunun penceresi var bebeğimi rahatça görebiliyorum tentesi de tam kapanıyor bu fiyata çok iyi bence