Defnelihayat Kızlar bebeğim 4 aylık 5 gündür havuc ve patates püresi vermeye başladım meyve püreleri de alıp yediriyorum ama başka hangi sebzeleri verebilirim havuc ve patatesten başka ilk bebeğim biraz acemiyim bu konuda
Gonul_celen Defnelihayat havuç patates yoğurt brokoli kabak tatlı kabak yumurta ama nohut kadar sadece sarısı ile başlamak gerekiyor başlangıç için bunlar genelde
Asya2402 Defnelihayat Doktorumun ek gıda ile ilgili verdiği,özel hazırladığı bilgilendirici bir form var elimde.İnstagramdan atabilirim size,yardımı dokunur 😊
AygulSina Defnelihayat daha aksam bi kitapta okudum 4 aylik ek gidaya baslama ilerde obezite sorunu cikariyormus
Defnelihayat Gonul_celen teşekkür ederim cevabınız için yumurta sarısını hergün yapıp yedirsem sorun olmaz değilmi
Defnelihayat AygulSina evet doğrudur belki ama yurtdışındayım ve doktorlar burda 4 aylıkken başlatıyorlar
Asya2402 Ben istek yolluyorum isteyenlere.Ama siz doğrudan mesajla ulaşırsanız daha kolay gönderebilirim sanırım.İsmi üstte yazdım 😊
Gonul_celen Defnelihayat önce 3 gün kuralı uygulayıp sonra devam edin ama nohut büyüklüğünde başlayıp alerji riskine bakmak lazım😬
AygulSina Defnelihayat bu sizin karariniz doktorunuza ben baslamak istemiyorum diyebilirsiniz sizi zorla baslatamaz bende yurt disinda yasiyirum
Defnelihayat AygulSina pek dilim olmadığı için eşim konuşuyordu doktor ile bundan haberim yoktu maalesef 🥺