Nida1404 Merhaba bebekleriniz de KKK (kızamık+kızamıkçık+kabakulak) aşı sonrası ne gibi etkiler görüldü ve ne zaman bu etkiler geçti?
dontsleppyunhappy Nida1404 canım o 12.ayda değilmiydi. Bizde 6.aydan beri aşı olmadık çünkü, sağlık ocagı 12.ayda çağırdı
elifineylulu Nida1404 Biz geçen ay vurdurduk sadece bir kaç saatliğine ateşi oldu calpol verdim geçti canım ekstra bir huzursuzluk vs olmadı şükür sizde de olmaz inşallah
Nida1404 dontsleppyunhappy 9.ayda da isteğe göre yapılıyormuş canım mülteciler aşılı olmadığı için bakanlık yapılsın demiş doktorumuz önerdiği için yaptırdık 12.ayda da yaptıracağız aynısıı
dontsleppyunhappy Nida1404 aaa anladım. Benim arkadasımda 12.ayda yaptırdı. Ateşi olmadı, biraz huzursuzluk çekti. Ay o mültecilerin ben…. Her yerdeler.
Nida1404 dontsleppyunhappy evet her yerdeler… Diş dönemimize denk geldi 4 diş çıkarıyoruz hem ateş hem huysuzluk 🤦🏻♀️
dontsleppyunhappy Nida1404 ayy kıyamam. Geçmiş olsun canım. Bizimde 4 tane birden çıkardı üsttekileri. Mahvolmuştuk
DominikCumhuriyeti1 Nida1404 yok ben geçen sağlık ocağına gittim aşı olmayacak dedıler kılo boy bakıp gönderdiler zaten hastaydı kızım serumlar takıldı üç gündür mahfolduk 😖
dontsleppyunhappy Nida1404 şiştiğinde bişey yoktu. Ama 2 hafta sürdü nerdeyse. Zor çıkardı hepsini birden. Hasta oldu baya. Burnu falan aktı yani boğaz enfeksiyonu bile oldu. Patlayınca rahatladık
Aslmra80 dontsleppyunhappy bizim şuan 2 tane üst çıktı ama çok zor çıktı daha çıkarır mı sürekli eli ağzında çok huzursuz
dontsleppyunhappy Nida1404 evet cok huysuz oluyorlar, bide kolay değil 4 diş. Uykusuda çıksın düzene girer canım, biran önce çıkmasını diliyorum
Sadooo Nida1404 evet hatta dün bizi 9. Ayda çağırdılar dedim arkadaşa ona dememişler 12 ayda vurduracakmis
dontsleppyunhappy Aslmra80 genelde bir ay arayla çıkıyor çıkmaya başladığında. Altlar çıkar bundan sonrada