Tugbaa058 Son 2 gündür sütümde azalma oldu ne yapmam gerekiyor bi göğsümden nerdeyse hiç gelmiyor böyle durum yaşayan var mı aranızda kızlar nasıl düzeltebilirim bu durumu ne yapmam gerek
Fatmaaa22 Tugbaa058 benimde öyle olmustu 2 gün günde birer kez mama verdim bir de rezene çayı içtim, bol bol su içtim, helva, tahin pekmez bunları yedim sık sık yemek yemeye çalıştım normale döndü
Fatmaaa22 Tugbaa058 bir de bebeği hep emzirin süt gelmese bile. Emzirdikce beyine süt yetmiyor mesaji gidiyormuş ve beyin daha fazla süt üretmek için çabalıyormus
Tugbaa058 linaamm bi aralar çok yiyordum aslında ama bıraktım yemeği tekrar başlıyım canım teşekkürler 🌸
Semizum Bazen benimde öyle oluyor. Zaten çok da sütüm yok ama Solgar brewers yeast kullanıyorum işe yarıyor. Sütünün azaldığını düşündüğün zamanlarda alabilirsin canım.
2201 Tahin pekmez bol bol su yeşillikler süt yapar Iyi beslenin Stres yapmayın düzelecek en önemlisi de uyku Dinlenin uyuyun gelir süt Bende de olmuştu çok şükür düzeldi Uyku çok önemli
Tugbaa058 2201 herşey tamam yapabilirim ama uykuya hasret kaldım resmen onu nasıl hallederim bilmiyorum 🤷♀️🤦♀️😅