Deletedmom65802 Kızlar 5 günlük bebeğim var sezaryen oldum sütüm çok çok az bebeğim doymuyor aptamil mama desteği de veriyorum ama sütümü artırmak için ne yapabilirim 😭
Su1 Deletedmom65802 bol bol emzir emzirdikçe süt kanalları açılacak birde bol su tüket inşallah çoğalır
yuksekipek Deletedmom65802 kuru incir ve gun kurusu ye guzel süt yapiyor yanindan ayirma birde kayisi kompostosu ic rezene demle iç elinle sagim yapabilirsin birse oda cogaltie
kadirefeninannesi Deletedmom65802 Dilruba demirezen Instagram da bi araştır orda herşey yazıyor canım ben çok faydasını gördüm il doğum zamanı kullandım şimdi şükür bişey kullanmıyorum
duygu3437 Deletedmom65802 sütünüzü sağın düzenlü 2 saat arayla beslak damla bol su birde dut kompostusu
serivansss Sütünüzü bir kez sağdırın hastanede veya saglık ocagında elektrikli pompa ile. Kanallarınız açılır. Bebek minik oldugu için kuvvetli çekemiyordur.ilk zamanlar süt bayağı katıdır çünkü. Faydasını görüceksinizdir mutlaka 😇 Sağlıkla büyütün 😊
ketcapli_lahmacun Deletedmom65802 2 adet tam ceviz 2 adet incir 1 yemek kaşığı tahin 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi karıştırıp hem ara öğün niyetine hem de tatlı niyetine yiyebilirsin. Bol bol su iç ve bol bol emzir. Bir avuçtan biraz az Dut Kurusunu kaynatıp suyuyla birlikte içebilirsin. Bazen 3 adet hurma ile 3 adet çiğ badem yiyebilirsin yine üstüne bir kaşık tahin dökerek. Bana iyi gelmişti bunlar.
Duyulurum Deletedmom65802 çok büyük ihtimalle sütünüz az değil sadece daha o artma aşamasına girmedi. Doğumdan sonra genellikle bir hafta içinde süt artmaya başlıyor ama öncesinde az olmuyor çünkü şu anki sütünüz kalorisi çok çok yüksek bir süt bir damlası bile bebeğiniz icin çok faydalı ve besleyici bu yüzden. Bol bol emzirin emzirmiyorsaniz sağın ama saatte bir emzirin bebeğiniz bırakmadığı sürece emzirmeye devam edin