Deletedmom65802 Canım anneler 5 günlük bebeğim var sarılık değeri 10.7 çıktı doktor gün aşırı takip verdi yükselirse ışık tedavisi alacak sütüm de çok fazla ama emmiyor meme ağzındayken meme arayıp kavga ediyor ne yapmalıyım ne önerirsiniz😭
Yusufali06 Deletedmom65802 meme ağzındayken kavga ediyorsa gazı olabilir benim bebişte öyleydi. Sarılık değeriniz de oldukça düşük İnş yükselmeden biter. Bebiş uyuyor olursa da altını açın Islak mendil değince uyanıyor hemen. Bol bol emzirin. Birde midesi küçük olduğu için az emse de doyuyırdur yani günde 5 6 defa çiş yapıyorsa sorun yoktur 🌸 sağlıkla büyütün İnş
Momdady2021 Deletedmom65802 canım ben ne streslere girdim aynı sen gibiydi hiç tutmuyordu tutmayı bilip tutmuyordu o ağladı ben ağladım 8 di bizim sarılıkta diret ağlasa da sakinleştir tekrar tut memeye öyle öyle tutuyor Ancak sarılık riski olduğundan bence enjektörle sütünü ver hem biberona da alışmamış olur
Mys01-01 Deletedmom65802 bana sağım onerdı doktorum sarılık olduk sağıp be gelırse verdım üstüne evolvia mama verdım ama sagmadan hep meme tutturup mamayı şırınga ile verdim hemen düştü ışık almadı
Zala Deletedmom65802 sağıp kaşıkla veya biberonla verin aman emmezse yemezse değeriniz çok yükselir ve hastanede yatmak zorunda kalır