Gloria1 Hanımlar bir arkadaşımın dugunune gidemedim yeni doğum yaptığım icin ve pandemi yüzünden. Bana dugunumde çeyrek altın takmıştı. Kendisi beni instagramdan silmiş telefon numaramı silmiş. Ona ulaşıp da iban isteyip hesabına altın parasını yatıracaktım ama artık herhangi bir şekilde muhatap olmak istemiyorum çalıştığı okula çeyrek altınını kargolamak istiyorum sizce bir sorun çıkar mi? Bir cüzdanın içine koysam kargoya da sadece cüzdan gönderdiğimi söylesem nasıl olur?
Annis-ogul Gloria1 kargoya ne gönderdiğini söylemek zorunda değilsin diye biliyorum cnm .ufak bi eşyanın yada sifir bir çorabın içine koy gönder. Ne kadar ayıp arkadaşınızın yaptığı. Sizin durumunuzu bilmiyor mu sonucts
EsraKerimm Gloria1 saçmalık yani siz gitmediniz diye mi yaptı bunladı yoksa başka bişey mi oldu ? Bence göndermeyin ya boşverin gitsin.yada ibanına para atın çok istiyorsanız
Duyulurum Gloria1 çeyrek altın cüzdanla birlikte çöpe gitmesin de. her yerden silen cüzdanı da çöpe atar. başka şekilde altını ulaştırma sansiniz yok mu
Arassbusss Gloria1 Güvenilir bir kargoya verin altın olduğunu da not ettirin fotoğrafını da çekin garantici olun derim 😊
Merve-padir95 Gloria1 hic bir kargo sirketi kaybolan ziynet esyanin sorumlulugunu almiyor ve sigortasiz yani sorumluluk almadan gonderiyor zaten kargo posetlerinin ustunde yaziyor bence gonderme canim
Gloria1 Merve-padir95 evet ziynet eşyası icin sorumluluk almıyorlar göndereceksem risk almış oluyorum epey. Olmadı ordan başka birine çeyrek aldırıp ona verdireyim
SeverusSnape Gloria1 bir çeyrek altın için ne kolay silmiş arkadaşını. O sizin doğumunuza geldi mi peki? Halden anladı mı yani? Ben olsam inceldiği yerden kopmasını sorun etmek, ne çeyrek gönderirim ne başka bir şey. :)
Gloria1 SeverusSnape arkadaşlığımızın bitmesini ben de hiç sorun etmiyorum ama eminim arkamdan konuşuyor o yüzden gönderip kurtulmak istiyorum
Gloria1 @Deletedmom5284 @Annis-ogul @EsraKerimm @Saricizgilibeyazev evet sırf gitmedim diye yaptı ben de hep bi ara gönderirim diye erteledim ama hiç aklıma gelmedi her yerden sileceği. Aynı okulda çalışıyorduk birlikte çalışırken de kuruş hesabı yapan biriydi okulda toplanan çay parasına fotokopi paralarına hep laf ederdi genelde vermezdi. Şimdi de eminim arkamdan altının üstüne yattı diyordur o yüzden gönderip kurtulmak istiyorum
F-Betul Gloria1 Yani bilemedim ordan başka bir arkadaşa para yollasanız o yapıp verse sizin adınıza, güvendiğiniz biri var mı konuda ?
Saricizgilibeyazev Gloria1 bence başka numaradan msj atın kargo riskli olur bilemezsin gönderirsin kaybolur falan gelmedi ki der vs … yollayın gitsin o kadar para hesabı yapan biriyse aklına gelir durur sana ağırlık olur
Kagansmother Valla nişaninda gram düğününde çeyrek taktığım arkadaşım 700 bin tl lik evde oturmasına rağmen (hep mevzusu gecer) nisanima gelmedi düğünümde orkide gönderdi 😅 hala da konuşuyorum eşim ve annem salak olduğumu düşünüyor 🙄 bence salaklık değil muhabbetini seviyorum genel olarak canı sagolsun dedim geçtim🤷🏻♀️ ha bebeğine altın takmadım tabi oyuncak aldim bi daha altın vermem tabi o ayrı 😅( iç sesim: salaksın salak)
Gloria1 Kagansmother ben de sizin gibi düşünüyorum birine hediye verdiysem illa karşılık beklemem vermezse silmem ama çoğu insan zaten geri alacağı icin takıyor bu da o yatırım smacıyla bana altın takmış yanı
Kagansmother Gloria1 yani ben takmayacaksın hic düşünmemiştim durumu olmayan biri olsa asla beklemem qma insan bekliyor dediğiniz gibi turkiyede bu yatırım amaçlı oluyor daha cok kimisine abes ve saçma gelse de bence güzel bir gelenek herkesin işi görülüyor düğün vakti zor bi vakit insanın paraya ihtiyacı oluyor bu sekilde hem kendine yatırım hem evlenene destek olmuş oluyor tabi vermedi altını diye küsmek hic hoş değil
Balkes Gloria1 ben arkadaşıma göndermiştim kargo ile bebek esyalari falan vardı içine saklamıştim ama sizinki biraz sıkıntılı olduğu için bakmadan atma ihtimali de olabilir vermek istiyorsanız cüzdanın üzerine not yapıştırın içinde borcum tarzında yada buna benzer bi not notu gördüğü için atmaz belki
Gloria1 F-Betul evet güvendiğim biri var ama onunla da küs birbirlerine selam vermiyorlar o arkadaşla göndermenin ayıp olacağını düşünmüştüm