Hsytdlbs Merhaba arkadaşlar bestlak süt arttıcitıcı kullanan varmı acaba benim sütüm geliyor ama az az kullansam işe yarıyor mu
Deletedmom27337 Hsytdlbs bn herseyi denedim olmadı bestlak damla kullanmaya basladım o ara sağımda yapıyordum. Damla mı yoksa sağım mı yaradı bilmiyorum ama sütüm öylelikle arttı şükür
Toprak2509 Hsytdlbs hiçbir faydasını görmedim. En fayda gördüğüm şey uyumak ve stresi azaltmak. Bide bol su
SEREZ Ben kullandım canım yaklaşık bir sene kadar inanılmaz arttırdı sütümü sabahları kalktığımda dolu dolu oluyordu göğüslerm, çok faydasını gördüm
ilkbebekannesi Hsytdlbs Bana da doktorum verdi tanıtım için ama benim zaten çok fazla sütüm var göğüslerim acıyor artık kullanmak istememiştim.Doktorum sadece süt artırıcı değil aynı zamanda vitamin o yüzden kullan yine de demişti.Şu an kullanıyorum ama sütüm fazla var her sağımda 160 ml çıkıyor bu vitamin artırdı mı bilemiyorum çünkü kullanmadan önce de böyleydi.
ilkbebekannesi Minnos09 Yok bir ara sarılık olmuştu o dönem her 3 saatte bu miktar çıkıyordu şu an her 2 saatte bir 100 ml filan çıkıyor ama göğüsümün biri inatla boşalmıyor ben de onu dolu bırakıyorum.
ilkbebekannesi Minnos09 Şu an dandik bir makine kullanıyorum markasını bile bilmiyorum,emanet ama hastanede mamajo kullanmıştım ondan sipariş verdim cidden tavsiye ederim denemiş biri olarak.Hem asla acıtmıyor hem de sütü çok güzel boşaltıyor.