Berrusunannesi Kızlar kızım 7 aylık youtube da ün çorbası görüyorum yapsammi yoksa yaomasammo siz yaptınızmı bebek unu mu kullandınız normal ün mu
Unknown Berrusunannesi Un çorbası yerine daha farklı çorbalar yapabilirsiniz. Tarhana, yayla çorbası, sebze çorbası gibi çorbalar daha besleyici olur.
glbgci Berrusunannesi ben yapıyorum oğlumun sevdiği çorbalardan biri. Normal ya sa tam buğday unu kullanıyorum tavuk suyu yada kemik suyuyla güzel oluyor
Immomy Berrusunannesi brokoli çorbası, bezelye çorbası, kırmızı biber çorbası vs dururken neden un çorbası? Faydası yok yapsanız nolur yapmasanız nolur.
Gloria1 Berrusunannesi beyaz un yerine daha faydalı unlar kullanıp yapabilirsin kemik suyuyla yaparsan çok da besleyici olur. Ben un çorbası yapmadım ama genelde siyez ununu çok kullanıyorum.
Immomy oldugrs1 kemik suyunu sebze çorbalarına katın un bebeğe verilmesi tavsiye edilmiyor bile un çorbası diyorsunuz.
Deletedmom5284 Un çorbası mı varmış Ben sadece sebzeli ve yoğurtlu yapıyorum Yoğurtlu olanında 1 tatlı kaşığı un kavuruyorum o kadar
[silindi] JackDaniels yaa nasıl bilmezsiniz 🤪kardeş uygulama regl takip ve tıpkı buradaki gibi forum ve oradaki bir moderatörümüz bu ad + profil ile 🤞🏻 İndirip bakabilirsiniz 😉