mysonmylove Merhaba anneler, oğlumuzu sünnet ettirdik, bugün üçüncü günü, doktor masaj söyledi ama ne zaman yapmaya başlayacağımı unuttum ben o telaşla, doktora da ulaşma imkanım yok şu an, sizler yaptınız mı masaj? Yaptıysanız ne zaman başladınız?
iki_prens_annesi mysonmylove bizimde 3 gun oldu ama doktr masaj falan demedi gerci bnm afacanlar ellememe dahi izin vermiyolr temizleyim diye masajada kiyamt kopardi heralde 🙄🙄😆 nasl masaj yapiliyo acaba 🤔
PrensinAnnesi34 mysonmylove gömülür dediyse masaj öneriyorlar cocugun kasık bölgesi yaglıysa yapışmasın diye biz ilkgünden itibaren yapmıştık geri çekip krem öyle sürüyoduk
Unknown mysonmylove Biz ertesi gün başlamıştık. Kantaron yağı damlatıp kenarlarından hafif hafif bastırıp çıkarıyordum. Canımdan can gidiyordu ama mecbur olunca yaptık. Eşim işten geliyordu yardıma. 🥲 Arkadaşım geri itme yapmadığı için yapışma olmuştu. Tekrar operasyon geçirdi oğlu. Zor bir durum..
mysonmylove iki_prens_annesi pipiyi geri iterek yap dedi bana, ucu değilde geride kalan et kısmını, ama benim bebiş de elletmiyor daha, bilemiyorum nasıl yapacağım😖 hayırlısı olsun bu arada sizin de😇
mysonmylove PrensinAnnesi34 hiç elletmiyor ya😖 ayakları zaten durmuyor nasıl yapacağım korkuyorum valla😖
iki_prens_annesi mysonmylove cok saol cnm sizinde hayirli olsn emin olamdm orayi ole ellemekten ya bide bizim klampli oldugu icin ondan gerek bulmamis doktr diye dusunuyom 🤔
mysonmylove Unknown evet bir de o olabiliyormuş ya😖 zaten canları yanıyor yavruların, sargıyı çıkarırken bile o kadar ağladı ki mahvoldum resmen😢 bugün yavaş yavaş bi ellemeye çalışacağım ben de, yapabilirim inşallah, bizim pipinin ucu önde duruyor zaten şu an, üstünde et parçası yok yani, acaba gene de yapışabilir mi
Unknown mysonmylove Riske atmayın bence , günde bir kezde olsun yapın. 1 haftaya düzelir o zaman daha rahat yaparsınız. Geçmiş olsun. ❤️
mysonmylove iki_prens_annesi teşekkür ederim ben de🙏🏻 Bizimki dikişli, dikişlere zarar olur mu bilemedim ben de🤷🏻♀️ Ptesi ulaşmaya çalışcam bakalım doktora
iki_prens_annesi mysonmylove bnde bilemedm cnm ya bncede bi dokroru ara sor bizimkinde klamp var gerek kalmiyo yapmaya
iki_prens_annesi Aysemme aynen bizede demedi gerci gerek olmayck diye dusunuyom klamp takili ya geri ileri yapmaya gerek birakmiyo 🙄
Leman01 mysonmylove bizde masaj demedi ama içine kaçmasın diye pipisinin baş kısmını dışarı çıkartın dedi .plastik klips yöntemi ile yapmıştı doktor estetikmiş dikişsiz