Ye2020 Sibelaslan ben kullandım cnm hatta başka bir marka daha var onuda kullandimmbenimm oğlum kaka yapamıyordu gerçi çoğunlukla mama ile besleniyor su ben damlaların bir faydasini görmedim hatta benim oğlumu çok huzursuz ettincok ağlıyordu kullanınca ama kuzenim çok memnundu birde düzenli kullanmakngerekiyormus
Sibelaslan Birmom miğdeniz bulanmasa bizim kakamız bu şekilde sadece anne sütü alıyo https://resimyukle.io/r/2YN8Cetab3
Birmom Sibelaslan yok cnm niye bulansın aynı durum bizdede var mukus cok yok gibi bizimki bundan daha cok mukuslu ve ara ara bu sekilde yeşile dönüyo
Ebrarasker Sibelaslan kesinlikle doğru tercih , aslına bakılırsa gaz , bebeğin sindirim sisteminin henüz güçlü olmadığından kaynaklanıyor bunuda ancak bağırsak düzenleyicilerle destekleyebiliriz . Şifa olsun 🙏
pogacayanakli_aylamm ruzzzzzz probiyotik olabilir ama faydasını gormedim. Zincoyu alınca bebeğim rahatladı. O yüzden dedim
Sibelaslan Meltemm95 biogaia aldık şuan onu kullanıyorum 1 gün oldu bakalım gaz çok şiddetlenirse onuda alıcam hemn
Senacay Sibelaslan gayet faydalı hemen etki etmiyor ama düzenli kullanımda rahatlatıcı etkisi oluyor. Bağırsağı düzenliyor. Gaz ağrılarına iyi geliyor. Ben 6 aylık olana kadar kullandim
Gizy Sibelaslan Biogaia değilde bigaia kullandık hem probiyotik hem d vitamini içerikli 5 günlükken başladık şuanda 5 aylık çok memnun kaldım. Bebeğimin gaz problemi olmadı çok şükür.