MelekDirlikki Dün kız arkadaşım : hiç evlenmemiş bir kız dişi çıkmamış bebek emzirirse o bebeğin diş çıkarması çok sakin geçiyormuş arkadaşım denemiş öyle söyledi. Dedi. Tabi ki böyle bir şey yapmam ama merak ettim hiç bunu duyan veya yapan var mı aranız da?
MelekDirlikki Milasmom dikkatinizi geçerim etiket başlığında “Yapmam ama merak ettim” diye yazdım. Yapacak olsam böyle bir şey yapmayı düşünüyorum der öyle konuşurdum. Tabi ki yapmam sonuçtan benim çocuğum ağrılı da olsa sancılı da olsa o diş çıkarma dönemine katlanırım ama böyle bir şey yapmam!!!
MelekDirlikki Gulom34 yapan kişi kim bilmiyorum onunla arkadaş olan arkadaşım söyledi bana çöl saçma geldi. Bir annenin buna izin vermesi bekar bir kızın bunu kabul etmesi çok uzak bir birine
MelekDirlikki Cemrelina çocuklar büyüyesiye kadar çok şey çıkacak karşımıza koca karı tavsiyeleri olarak ama bu bana da çok saçma geldi 🤔
MelekDirlikki Honeymother bana da çok saçma geldi yazarken bile insanlar benim deli olduğumu düşünecek diye güldüm kendime 😊
MelekDirlikki deletedmom913 hurafeden ziya da bana çok saçma geldi. Başkasına emziresiye kadar daha bir çok yol var aslında 🤔
MelekDirlikki Gulbeyz bence de ama gerçekten merak ettim bunu inanarak mı yaptığını bayan 🤔 ve etkisi olduğunu söylemiş
MelekDirlikki HKyhn kızım 25 günlükken aldım kolyesini halen daha ayak bileğimde kullanıyorum 😊 böyle bir yola asla baş vurmam ama çok garip geldi 🤔