Balogluma Kızlar acil yardım edin 😢 bebegim 8 ay 10 günlük cok òksürüyo eşim şuan görevde ve hastane 1 saat uzaklikta anca yarina gidebilirim evde neler yapabilirim ?
Gulom34 Balogluma yakınınızda eczane varmı buhar vermenizi tavsiye ederim cevizin iç kısmını kaynatıp içirin öksürük için prospan bitkisel şurup bulabilirseniz eczaneden öksürüğü kesmede yardımcı olacaktır geçmiş olsun
thelake Balogluma Eczane falan varsa yakınlarında prospan diye bitkisel şurup var o çok iyi geliyo öksürüğe geçmiş olsun 🤗
Gulbeyz Balogluma göğsünü yumuşatmanız gerekiyor zeytin yagı ve pekmez ılıtıp sürüp üzerini ılık havluyla kapatabilirsiniz ayakaltına limon sürebilirsin ıhlamur içirebilirsiniz en önemlisi göğsüne inmiş olabilir doktora götürmelisiniz
Balogluma Gulom34 prospan vardi evimde hemen marketten ceviz alip deneyeyim cok tesekkur ederim. Tam olarak nasil yapiyoruz acaba ?
Gulom34 Balogluma cevizin iç kısmındaki böbrek gibi olan yerini alıp kaynatın içirin göğsünü sıcak tutmaya çalışın
thelake Balogluma Ver canm benim oğlumda 6 aylık çok öksürüyordu doktor prospan verdi 2 gün de geçti öksürük inşallah sizede şifa olur ❤
Nrnbirol Balogluma ciğerlerine inmişmi inmediyse prospan surup aldm bn onu kullanıyorum doktora götürdük bol emzir drdi burnu temiz olsn dedi ilaç falan vermedi ama bn prospan alfım kullanıyorm önce arttırdı sonra azalltı