Oykuaygun Önerileriniz neler. Yardıma ihtiyacım var 🤦🏻♀️ Gündüzleri sürekli ağlıyor hiç susmuyor. Toplam 2 saat uyuyor. 20şer dakika
ecemm-6161 Oykuaygun canım kaç aylık gazı olabilir bi yeri ağırlıyor olur anlamazsın diş ten olır bir sürü sebebi var atak dönemi olabilir canm
Alphan0105 Oykuaygun bizde 35 günlüğüz. Bizde aynıydık. Kabızlık vardı. 4 günde bi tuvaletini yapıyodu 2 seferdir. Hep ıkınıyodu. Gazımız çok.. gaz damlası kullandık 4 tane hiç biri iyi gelmedi en iyisi sab.. günde 4 defa 8 damla veriyorum. Kabızlık içinde her mamasına zeytinyağ koydum geçen gün ertesi gün kakasını yaptı rahatladı. Banyo yaptırınca ayrıca o günümüz o akşamımız çk güzel geçiyor.
Oykuaygun ecemm-6161 38 günlük gaz damlası kullanıyoruz. Ağrı kesici verdim hala aynı nedenini anlayamadık
SheShines 11 aylığız aynı durumdayız katıla katıla ağlıyor artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım 🤷🏼♀️
ayshoo 2 ay 12 günlüğüz malesef bizde de durum o gazımız var gündüz memede uyuymayı tercih ediyor ama elimden geldikçe bebek arabasına koyuyorum orda da güzel uyuyor
Oge Oykuaygun ağrı kesici vermeyin. Onun gazı var. Ne kadar damla da verseniz rahatlamıyor tamamen çıkaramıyor çünkü. Kucağınıza alın sakinleştirin orda uyusun. Sis sakin ve şefkatli olun bunlar geçici şeyler. Sonra o minik halleri çok özleniyor😢
kucukprensinannesi Oykuaygun bizde 45 günlüğüz gündüzleri sadece toplam 1 saat uyuyot onun haricinde ya kucakta gezicek yada ağlıyor
ayshoo Oykuaygun şuan kucakta olması çok normal gazından dolayı dahada artar bu istek sabır büyüdükçe azalıyor
Oykuaygun Alphan0105 kuzey banyodan sonra da aynı kabızlığımızda yok şükür. 2 seçenek var aklımda ya gazı var yada huysuzluğuna ağlıyor. Kardeşim de durmadan ağlardı hiçbir sorunu yoktu
Zeynep-mina12 Oykuaygun hiç korkmayın benim bebeğim de aşırı gazlı bir bebek ki eminim sizinki de gazdan yapıyordur nefesi kesilene kadar ağlar gözleri dışarı çıkar mosmor olurdu ilk başlarda çok ağladım bebeğime bişey oluyor diye ama sonra baktım ki acıdan katılıyor yavrum doktora söyledim normal değil kalbinde üfürüm olabilir dedi ultrason çektirdik şükür bişe çıkmadı
Oykuaygun kucukprensinannesi Tosbik1406 ne kadar sürecek acaba bu bırak yemek yemeği tuvalete bile gidilmiyor 😥
Tosbik1406 Oykuaygun ah kuzum sabret zamanla gazı azalıyor benimki 10 aylık huysuz yine annemde yada kaynanamda kalıyorum sende destek almalısın
Oykuaygun Zeynep-mina12 başı yüksek gelecek şekilde yatırdım. Uzun süre yattı acaba reflüsü falan mı var. Bazen yutkunurken yüzünü ekşitiyor
YorgunAnneyimvesselam57 11 aylık dedinizyanlis anlamadıysam bana çok gaz gibi gelmedi ama sendrom olabilir 1yasa yakın olabiliyor yada enfeksyonda olablr doktorumuz gün içinde huzursuz ağlıyorumdie sorardı bize rahatsız olduğu zmn takip etmek lazım