Selin39 Cok basit aslında söylediklerim..Bazı şeyler kriter meselesi..Çocuğum büyüdüğünde eskimiş 25 yıllık bir ev ona verebilir ki..Ha yanlış anlamayın bu yazdıklarımı zira su an eşimde bende global olarak da yerel olarak da bilinen çok iyi bir zincir firmada yönetici pozisyondayiz..Bunu neden söyledim aylık gelir olarak ayda iki kredi ödeyecek gelirim olmasına rağmen yazıyorum bunları..Ama benim bahsettiğim çocuğu sadece okula göndermek değil..Ben bu rahatlıkla bir ev almaya yeltenmiyorsam gerçekten mantikli bulmadigim için..Zira ben sadece şu an daha yaşında olmayana çocuklarım için bile sizinbir kredi diye bahsettiğiniz aylık ihtiyacini öderken gocunmuyorum..Meşe para değil yani..Ama herkes bu rahatlıkta olmayabilir sadece çocuğuma ev vereceğim diye onun yiyeceği den içeceğinden eğitiminden kısmak ya da bir şey alırken kkinkere düşünmek mantıksız geliyor..Zaman gelince çünkü o çocuk sadece bir okula gitmekle kalmayacak farkındaysanız hayat adil değil ve onların yaşıma geldiği zaman bu adalet terazisi daha daha genişleyecek..Bu farkı onların hissetmemesi için eğitimli kültürlü yani iyi bir okule giden ,yanında gerektiğinde özel olarak takviye alabilecekleri öğretmenlerinin olması ,spor ile ilgilenen yüzme olur ,tenis olur ,müzikten anlayan keman olur gitar olur , hobileri olan bir çocuk yetiştirmek onlara verebileceğiniz en gu,el hediye olur..Zira benim ailem beni o şekilde yetiştirdiği için şu an bir çok kişiye göre hayatta daha ondeyim..Mesele 4duvar ev almak değil 🥰