Mrv42 2 aylık bebek ishal olunca ne yapılmalı? Her emzirdikten sonra çıkıyor sadece anne sütü ile besleniyor yardımcı olur musunuz tecrübeli anneler
Tugceonrdml_ Mrv42 Hastaneye götürmelisiniz bebeğim benimde iki aylık geçenlerde ishal oldu doktorumuz ortalıkta rotavirüsün çoğaldığını söyledi her ihtimale karşı iyi ki getirmişsin dedi
Mrv42 Svmsvm söyle her iki saat ishal oluyor çok sulu ve kokulu normal değil diye biliyorum ama ne yapmam lazım ?
Svmsvm Mrv42 benimde bebeğim 40 günlük aynı belirtileri gördüm hastaneye gittiğimde rota virüsü denildi ve bebeğim çok sıvı kaybetmişti hastanede yattık bir kaç gün sende lütfen bekleme acilde olsa hemen git
Tugceonrdml_ Mrv42 Bana patates tüket sütünden geçer dedi ben de öyle yaptım düzeldi ama işte dediğim gibi bir farklılık koku varsa mutlaka götürün hem içiniz rahat eder henüz rotavirüs aşılarını yaptırmadıgımız için ben tedirgin olmustum 😟
Mrv42 Tugceonrdml_ aynen 2 ayda aşı daha yaptırmadım haftaya götüreceğim inşallah tamam çok bilgilendirme için çok çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanında geçer