Prenses-annesi1 Geç kaldım biliyorum 4. Ayda başlamam gerekirdi ama yapamadım denedim kendi kendime bi yerden yardım almayarak çok ağlayınca bıraktım 1 yaşına kızım yine uyku eğitimine başlamak istiyorum emerek uyuyor ama bazende uyumuyor şöyle yatağına koyup uyutsam ne güzel olur 🥺
Sngl1223 Prenses-annesi1 ben de istiyorum ya ama bi yandan da tereddütteym 6 buçuk bizimkisi de emerek uyuyor ve çok zor oluyor böyle
uykusuzMoMm Prenses-annesi1 9 bucuk aylık bende salla salla öldüm zor uyuyor cok direniyor uykuya 🤕 uyju egıtımı vermeye kalktım bır ara kendını yırttı ağlamaktan
Prenses-annesi1 Sngl1223 emerek ayrı sallayarak ayrı bir dert bizimki sallanmayıda sevmiyo emerek uyusun istiyo kışa doğru kesicem emzirmeyi o zaman napıcam hiç bilmiyorum
Zumraninannesi1 Ahh ahh 10 aylik olcaz illa emerek uyuycak gece en az 7 8 defa uyaniyoruz ne zaman biter diye dort gozle bekliyorum
Prenses-annesi1 Zumraninannesi1 en fazla 3 4 kere uyanır kızım benimde arada bu gece deliksiz uyudu mesela değişiyo bazen uyuyo bazen uyanıyo emmek için kalkıyo bazende onun için eğitim şart
Prenses-annesi1 uykusuzMoMm aynı benim kız o ağladı dayanamadm 2.günde bıraktım ilk gün uyudu kendi kendine dedim tamam oldu bu iş ama öyle değilmiş 🥺
Ozgebur Benim oğlumda emerek uyuyanlardandi ve çok düşkündü buyudukce azalttım ve bir süre sonra bıraktığı için kendi kendine uyuyor artık ,bende hep bekledim ne zaman kendi uyuyacak diye merak etmeyin bı sure sonra kendileri desteksiz uykuya. Dalıyorlar
Prenses-annesi1 Ozgebur inşallah memeden kestikten sonra düzelir kışa doğru bıraktırıcam o zaman mı eğitim versem acana bilemedm
Ozgebur Prenses-annesi1 Ben eğitim vermedim önce ninnilerle uyudu daha sonra hikaye anlatmaya geçtim uykusu geldiğinde kendi söylüyor
Ozgebur Sngl1223 Şuan 2 Yasinda ben akışına bırakmistim kendi isteği doğrultusunda memeyi kademe kademe biraktim ve uyku düzenimiz daha öncesinde vardı zaten sadece desteksiz uyuması biraz zaman aldı diyebilirim ,benim o yönde acelem olmadı hiç ☺️
elmalikurabiye Prenses-annesi1 1yasindan sonra gece beslenmesini kesmek gerekiyor zaten. Once onun icin zaman taniyin sonra uyku egitimine baslarsiniz. Ayrica 4 ay bana gore erken. Kendi egitimini vermis bi anne olarak soyluyorum bunu. 4.ayda denedim zaten daha o egitimi bile algilayamayacak kadar kucuk ve anneye mujtaclar. 10. ayda tamam dedim tekrar denedim ve sonuc alabildim cok sukur. Gec kaldim diye dusunmeyin