2bebe1ana Kızlar 20 aylık kızımın eline arada telefonumu veriyorum şimdi diceksiniz neden 6 aylık da bebek var hiç bir şeye yetişemiyorum mecbur kalıyorum videolar izliyor duruyor çünkü sayılar renkler hayvanlar olan oyunlar indirmek istiyorum varmı öneriniz
Gin 2bebe1ana oyun değil de müzikle ilgili iki uygulama var, bazen telefonu uçak moduna alıp veriyorum, eğleniyor kendi çapında. zil şeklinde olanı okuldaki müzik öğretmeni önermişti, müzik kulağını bozmayıp, sesleri tanımasında faydası olabilirmiş.
gezentianne 2bebe1ana Oyun derken sizin yapacağınız aktivite soruyoesunuz sandım keşke teşefondan yerine sizden öğrense sayıları renkleri falan,cok zor değil anlıyoem bebeğiniz de varmıs ama olan büyük cocuga olmuş üzüldüm
2bebe1ana gezentianne Kızıma sizin uzuleceginiz bişey yapmıyorum hangi birimiz telefonsuz büyüdük elbette ki bir gün sizde vermeye başlarsınız ha şimdi ha yıllar sonra ne fark eder ki bı sure belirledikten sonra vermenin zararı yok herkes öcü gibi bakıyor anlamış değilim evet siz en doğrusunu yapıyorsunuz biz yanlisiz çocuklarımızı düşünmüyoruz