Degrmenesra Hanımları aranızda kullanan var mı? Kilo yapar mı? Ben geceleri veriyorum tok tutsun diye yeni başladım. Yada başka tavsiyeleriniz var mı gece mamaları için 🌸
leynanin_pembemantosuu Degrmenesra 9 aylık oğluma gece yada bazen gündüz veriyorum + bir kilo aldırmadı tokda tutmuyor gece yatarken biberon veriyorsam mesela 11 de mama yiyor uyuyor bidaha sabah 8 de mama yiyor kaşık maması veriyorum 11 de yine sabah 8 de uyanıyor mama yiyor yani oğlumda tok tutması aynı belkide oğlum tüm gece uyuduğu içindir
Eymencvk Degrmenesra arı mama içeriğinde şeker çok fazla hero baby yada hiip kullanabilirsinz kiloda yapar bu arada 🥰
yuksekipek Degrmenesra tabiki tok tutar kabiz da yapabilir ama biberon mamasi olacak sekilde biraz sivi kivamli yapabilirsiniz kendide icebilir hem kiloda aldirir simdi zararli diyenler olur en iyisini sen bilirsin
Eymencvk Degrmenesra Gece tok tutan uyku maması yarım muz 1 silme kaşığı organik tam prinç unu 1 bardak süt (12 aydan küçükse içme suyu ) Bal kabağı veya elma irmik ile yapılan mamada gece için uygun deneyebilirsiniz 🥰✌️
Degrmenesra leynanin_pembemantosuu benim kız zayıf 9 aylığız bi 10 gündür kullanıyorum tok tutuyo ama kilo için pek etki etmiyo biberonda değilde muhallebi şeklinde kaşıkla veriyorum
Degrmenesra Eymencvk onları deneyeyim ozaman arı mamada kilo etkisi göremedim birde biberon kullanmıyo bir tek su içiyor biberonda o yüzden kaşıkla veriyorum
Degrmenesra yuksekipek biberonda değilde pişirip kaşıkla veriyorum tok tutuyo ama kilo yapmıyor bence🤷♀️
leynanin_pembemantosuu Degrmenesra evet zaten arı mama kaşık maması olarak kaşıkla veriliyor dediğim gibi bizde ne uzun süre tok tutuyor nede artın kilo aldırmadı
Eymencvk Degrmenesra biberon benm sıpada kullanmıyor 2,5 ay sonra işe başlayacağım annem nasıl anne sütü içirecek kara kara düşünüyorum meyve suyu , su ile biberon alıştırmak lazım 🥲
Degrmenesra Eymencvk çok teşekkür ederim tarif için 🌸 bende yapıyorum ama dönemsel olarak huy değiştirdiği için yemediği oluyor zaten iştahsız iyice üzülüyorum
GramPozitifBakteri Degrmenesra Buraya aaa arı mama verilmez sırf şeker onun yerine kendin yap biraz araştırıncılar gelmeden yazayım.Ben veriyorum bazen gece uykusundan 2 saat önce.Akşam bizimle yediği yemeği tok tutucak kadar yemiyor her zaman çünkü.Kaşıkla yiyebileceği kıvamda veriyorum.Kilo yaptı kızıma evet ama kimi bebeğe pirinç unu kabız yapıyor az miktarlarda dene istersen
Degrmenesra GramPozitifBakteri kimseye göre yaşamam kızımın annesi benim ben yaptıklarım benim doğrularımdır ben yetiştiriyorum sonuçta. Herkes kullanıyor bizler nelerle büyüdük acaba :) Şükür kabızlık olmadı
Yelda35 Degrmenesra doktorum kesinlikle arı markasını kullanma dedi bana onun yerime kendiniz yapın gece mamasını
GramPozitifBakteri Degrmenesra Aynen öyle çocuğu için ne gerekiyosa yapar zaten her anne.Diğerlerini de denedim yani farklı markaları,onları sevmedi arı mama sevdi onu yiyor arada veriyorum açlık tokluk durumuna göre.Aman olmasınlar kabız,yapsınlar rahat rahat 😊