Asaf2020 Mlkyldz Allah gönlünüze göre hayırlı olanı versin inşaAllah ben çok baktım ama anlayamadım bize de verdi bacak arası çok net belliydi buna bakıyorum ne bacak ne arası gÖremiyorum 🤦🏻♀️☺️🙈🙈
Mlkyldz Gulsen4224 valla keşke anlasam kuzum ya🤦🏻♀️ Bakıyorum bakıyorum işim içinden çıkamadım bende inan ki
Gulsen4224 Mlkyldz ben baya bakıyorum usg resimlerine cnm o yüzden ama bebeğinin kolu ve o işaretlediğin de parmakları annesi 🌸
Mlkyldz Gulsen4224 Birazcık anlasam keşke bende kuzum doktor bacak arası dedi bunu verdi işaretlediğim yer de pipi heralde diye düşündüm🤷🏻♀️ Keşke dediğin gibi olsa canım ya☺️🙏🏼♥️
Gulsen4224 Mlkyldz anlıyorum cnm doktor öyle dedi diye sende öyle sandın belki usg kagıdında bilerek elleri çekmiştir ama bacak arası olmadığına eminim yine gönlünce olsun bebeğin cinsiyet belli değil mi 🌺
Mlkyldz Gulsen4224 Sağol canım amin inşallah🙏🏼☺️ Cinsiyeti şuana kadar belli değildi göstermiyodu en son doktor erkek dedi ama net konuşmadı kuzum♥️
Gulsen4224 Mlkyldz normalde göstermeyen bebek kız oluyor vücuttan varsa atabilirmisin bakmak için😇merak ettim bende