Annesiiiiiii Kızlar bebeğim 4 gündür büyük tuvaletini yapmıyor, bugün çok şiddetli ağrısı olduGaz çıkarıyor, çişini yapıyor. Zeytinyağı içirdik, fayda etmedi. Yarın doktora da gideceğiz ancak sizlere danışmak istedim. Siz neler yaptınız? (bebeğim 44 günlük)
Ygtakn Annesiiiiiii canım dhaa bebek kücük oldugu için doktor kabız olarak kabul etmiyor anne sütü alıyorsa 10 mama alıyorsa 5 güne kadar kaka yapmamsı normal karnına ayak altlarına masaj yap ılık dus aldır bacak hareketlerı yap zeytınyacı için sakın kulak cubugu ile dürtme yap sabuk koy dıyenlerı dinleme makat catlagı nedn oluyor bebek alısıyor doktora gıdınce lavman yapacak bebek yapar ama alışırsa sıkıntı benım oğlum kaka sorunu var 6 aylık 10 güne 1 yapıyor anne sütü alıyor hafıften ek gıdaya gectık
Annesiiiiiii Ygtakn canım onları asla yapmam zaten. Masaj yaptık, ysğlsdık, hareketler, hep gaz çıkıyor. O kadar zorlanıyor ki emerken bile ağlıyor 😔
Ygtakn Annesiiiiiii oyy kuzum benim rabbim şafi ismi ile şifa verism o akdar iyi anlıyorum ki 6 aylık olduk hala öleyiz biz inan kaka yapınca ailecek hepimiz ev düğün evi gibi ben bol bol masaj zeytınyagı verıyorum bu zaman kadar 2 kere lavman yaptırdık mecbur 11 gün kaka yapamadı bagırsaklar 2 katı şişmiş doktor acıl lavman dedi lavman da alışınca birdaha istiyor şükür artık haftada 1 kaka yapıyor
Annesiiiiiii Ygtakn yaa çok geçmişnolsun,, o kadar üzgünüm ki, elimden hiçbir şey gelmiyor. Yememe de çok dikkat ediyorum 😔