Tansukesli Cansu-ata merhaba 11 günlük bebeğim pişik olmadı ama mustela pişik önleyici kremde kullanıyorum onun etkisi de olabilir
Sedali Cansu-ata yok olmadı iki paket bitirdim bi sıkıntı yaşamadım, pişik kreminide ihmal etmiyorum şimdide sleppy yeni doğana geçtim ondan daha memnunum İnstagramda muhendisoğlu diye bi sayfa var ordan hangi ürünleri kullancağınıza karar verebilirsiniz
Cansu-ata Sedali daha once slepy kullandim cok sizdirdi snra prima aldim psik yapti kremler falan bi an geciyor sonra tekrar basliyor
Fulyag Cansu-ata Başta sleepy kullanıyorduk taşma sorunu olduğundan primaya geçtik yaklaşık 3 aydır kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık
giz Cansu-ata bizdede bi sikinti yok dogdugundan beri prima kullaniyoruz ama ben sudokrem de kullaniyorum arada bir bakim olsn diye. Birde bez vok islanmadan degistiriyorumm
Zeynepnazinannesi Cansu-ata Canım bende prima kullanıyorum bizedede 2 2.5 aylıkken pişik vardı ben bezden olduğunu zannediyordum meğer ıslak mendilden ve poposunu kurulamadığım için pişik olmuş artık pamuk kullanıyorum sildikten sonra kuruluyorum pişik kremi kullanmama bile gerek kalmıyor