Ecemleyenibirhayat Bebeğini spa ya götüren anneler memnun kaldınız mı? Bebegimin gaz sancısı var iyi gelir mi acaba?
Kzyy Ecemleyenibirhayat bn 40i ciktigindan beri goturmustum her ay duzenli suyu cok sevdi gaz sancilari azaldi oneririm kesinlikle gitmenizi
Sinem35 Ecemleyenibirhayat gaz sancisina ii geliyor tabii ayrica bebegim kas gelisiminide destekliyor surekli goturmede benim evimde kuvvet oldugu icin evde yuzdurmeyi tercih ediyorim ama cidden gelisimine etki ediyor tavsiye ederim .
Utkucan Ecemleyenibirhayat çok çok iyi gelir emin öyle rahatlıyorlar ki bebekler biz başladık 3. Ayında götürdüm daha bile erken gidilir iş oğlum suyun içinde uyudu artık her ay gidicez
bikerem Ecemleyenibirhayat ben de goturuyorum, suyu çok seviyir,bagimsiz hareket ve masaj cok hosuna gidiyor. Gaz konusunu bilemiyorum
nisaballinannesi Ecemleyenibirhayat bn bıgun götürdüm aşırı keyiflendi güzelce uyudu hatta spadan sonra bizim için çok güzel geçti 2. Ye gidiceğiz inşallah
41esra Ecemleyenibirhayat ben 💃 çok memnun kaldık uykusu da gazı da çok iyi olmuştu bunların yanı sıra en çok keyif alması çok güzeldi bu ara yine götürmeyi istiyorum inşallah bakalım 🌺