Elizinannesiiii Kızlar selam. Erken doğum yaptım 10 gün önce. 32+2 de 2 kilo doğdu entübeydi sonra burnuna bağlandı şimdi çok şükür küvöz solunumu yapıyor. Antibiyotik tedavisi devam ediyor. Sizce ne zaman çıkar ortalama?
Cheerfulmom Elizinannesiiii Benim yeğenim 32. Haftada doğdu 40 gün kaldı küvezde ama bu bebeğin gelişimine ve sağlık durumuna bağlı değişir. Daha erken de çıkabilir Yani. Hayırlı olsun saglıkla büyütün bebeğinizi 🥳
Merimexx Elizinannesiiii 33+5te 2035 Gr doğum yaptım 2 gün entube idi sonra buruna geçti sonra kuvoz içi oksijen aldı 1800lere kadar düştü kilosu sonra toparladı çok şükür 2475 Gr ile 25 gün sonunda kavuştuk şimdi 3 aylık şükürler olsun
ikizbabymom ikizbabymom her hastanenin prosedürü farklı biz 2 kilo olmalarını beklemiştik ben yanlarındaydım bebeklerin yine yoğun bakımdaydık anne bebek uyumuna bakıyolar kilo alımı iyiyse bi sorunu yoksa taburcu ediyolar malatyadayım ben başka şehir hastane bilemem
Kubrahr Bende 32+5te doğum yapmıştım 17 gün kalmıştı. Her çocuk farklı tabi inşallah en yakın zamanda çıkar
Kubrahr Elizinannesiiii ederiz tabi canım sağlığı yerinde olsun da gerisini takma küveziçi solunuma geçildiyse çok kalmaz ama bence bizimde 10.günde geçilmişti galiba öyle hatırlıyorum. Biberon veriyolar onu tuttuktan sonra anne emziriyo senide emerse hemen çıkarırlar merak etme
Elizinannesiiii balyanakannesi2 10 gün oldu inşallah biz de taburcu oluruz en yakın zamanda hayırlısıyla 🙏🏻 doktor bir şey söylemiyor ki
ikizbabymom Elizinannesiiii kuzum benimkiler tam 1 ay og ile beslendi süt sağdım ben de canları sağolsun
balyanakannesi2 Elizinannesiiii en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle🤍 evet hiç bişi söylemiyorlar. Çıkmasına 2 gün kala söylediler bana çıkartıcaz hazırlıkları tamamlayın diye
Kubrahr Elizinannesiiii senden de canım sen moralini yüksek tut aklına bişey takılırsa sorabilirsin ❤️
Merimexx Elizinannesiiii belli olmaz benimki25 gün kaldı bazıları 10 günde bir haftada çıkıyor sadece sabır ve süt sağın gönderin pozitif enerji ve dualarınızı yollayın iyi olacak inşallah çok geçmiş olsun:)
Merimexx Elizinannesiiii söyle bı örnek vereyim benimki 33+5 25 gün kaldı ablamın 28 haftalık doğdu 40 gün kaldı hatta ablamda daha fazla kalır diye düşünüyordu ama şükür kalmadı:)
Daphnemom Hiç belli olmaz bebeğin durumuna bağlı 🙂 33+2de doğdu kızım 16 gün kuvözde kaldı ama hiç entübe olmadı sadece kilo ve beslenme alışkanlığı kazanmasını bekledik biz. Aynı haftada doğup haftalarca bekleyen de var hiç kuvöze girmeyen de 🤷🏻♀️