Masalll1 Kez kaçırıyorum. Ilkinde görmedim paket çıktığını simdikindede evde yoktum diye geri götürmüşler sanırım. Günlerdir evdeyim bugün anneme çıktım gele gele bugün geldi. Sipasrsler kısmına baktığımda kargoda görünüyor ama kargo detaylarında aşağıdaki gibi yazıyor. Sanırım gelmişler ve evde olmadigim için geri gitmiş değil mi kızlar https://www.hizliresim.com/9zdv2z8
Duygusuz Masalll1 gecen ayda ben alamamıstım ama kargo yakındı eşim gidip aldı. Bu ay bana cıkmadı eşimin hesabına cıktı. Bu sefer teslim ettiler. Bazen de hiç gelmeden gelmiş gibi yapıyorlar bir kez arayıp sadece
Masalll1 iki_prens_annesi tuh bi kısmet olmadı almak neyse Allah dan bedavaydi onunla teselli buluyorum 😄
Duygusuz Masalll1 evet kargoda 3 gün bekleyip geri dönüyor kutular yarın arayıp gidin yakınsa yani içinde degecek şeyler varsa
Masalll1 Duygusuz değecek şeyler yok valla hep numune seyelr bakaym kargo yakınsa giderim değilse kısmet değilmiş 😀
Masalll1 Miracimmm birşey yapmıyorsun canım ekstradan. Üye olup profilini tamamliyorsun kısmetin artık aylık paket çıkıyor