Blackmom araştırma halindeyim içeriği temiz güzel bir güneş kremi arıyorum kızım kapkara oldu resmen 😳 memnun kaldığınız önerdiğiniz krem var mı hemen sipariş vermeliyim 🙄
LittleBuny Blackmom Merhabalar ben mühendisin oğlu sayfasından görüp ecowell aldım oğlum çok açık tenli, içeriği temiz ayrıca hayvanların üzerinde deney yapmıyorlar.
Blackmom Sucukluyumurtaa bende siveno düşünüyordum ama çok yoğun, yüzde bembeyaz duruyor yorumları gördüm o yüzden kararsız kaldım
haziranin25i Blackmom trukid ve mustela. Muhendisinoglu sayfasını takip etmenizi öneririm. Bebekler için kullanılacak her şeyin içeriğini inceliyor.
Sucukluyumurtaa Blackmom ben losyonunu aldım vücuduna da kullanayım diye. O da cıvık degıl iyi. Evet beyaz oluyor ama emdiği için geciyor :)
Aysenur-Goktug Blackmom rossman da vegan olan bir gunes kremi vardi bebekler icin 25 liraya indirimdeydi bi bakin isterseniz
Aysenur-Goktug MinikOsman https://www.hepsiburada.com/organik-alterra-gunes-kremi-bebekler--cocuklar-icin-75-ml-p-HBV00000KTSC7?magaza=Kad%c4%b1k%c3%b6yAmbalaj bu urundu