Mom0791 kızım 11 ay 25 günlük gece hiç uyanmadan uyuyayan kızım 3 gündür be gündüz nede gece uyuyo napacagımı sasırdım 1 yaş öncesi bi arak falan mı acaba bilemedim boyle olanlar varmı acaba?
Eylulsmom16 Mom0791 Benim kızımda 11 ay 17 günlük aynı şey bugün bizde de başladı bende merak ediyorum atak mı uyku gerilemesi mi😞 hala kıpır kıpır gündüz de zor uyudu gece nasıl olcak merak ediyorum 🤦♀️
Zeyzey26 Mom0791 bizimde öyle oldu şu verip geri uyutuyordum ya da biraz evin icinde gezinip uyurdu saat başı uyanirdi dîş değildi ama çok kalın giydirmeyin oda çok uyandiriyor
Mom0791 Eylulsmom16 aynen bizimkide hala ayakta uyumakda dırenıyor napacagımı bılemedım umarım gecıcıdır
Mom0791 Eylulsmom16 odadına goturdum uzuluyorum yalnız olmasına ama uyusun ıatıyorum besıkde oynaya oynaya uyur
Eylulsmom16 Mom0791 inşallah valla bende yatağına koydum ayağa kalkıp ağladı al beni diye sarılıyo zıplıyo😞😞 inşallah geçicidir dediğin gibi canım 😞
Minigimm1 Mom0791 anlıyorum canim ya bizimde iyiydi 1 gecede tersine döndü her şey şimdi uyanıyor sabaha kadar kaç defa sayısını bilemiyorum valla büyük sıkıntı 🤦♀️
Mom0791 Zeyzey26 yok havalar baya ısındı bizim burda ince gıydırıyorum ama sanırsam artık bizimki dişten dolayımı atakmı bılemedım bı huzursuz