Emirin_Annesi10 Oğlumun sabah uyandığından beri ateşi var. 37.4 lerde seyretti hep ve sürekli kulağınu cekiştiriyor. Salyası su gibi akıyor zaten dilş etleri de bayadır şiş. Ama kulağını günlerdir çekiştiriyordu. öğlende ateşi 38.5 olunca dolven verdim. 1 saate düşürdü derken 6 saati tamamlayıca tekrar yükseldi ateşini ölçtürmüyor ama baya yüksek belli. 1 saat önce calpol verdim ama hala düşmedi ılık dus sirkeli suyla silme hepsini denedik ama geçmiyor napmalıyım eli hâlâ kulağında 😢
Selin39 Emirin_Annesi10 ateşini ölçmeden müdahale etmeyin. Rendevu alıp doktora götürün canım biz ne diyebiliriz belkide kulağında enfeksiyon var
Emirin_Annesi10 Selin39 canım sağlık ocağına götürecektim sabah kulağına baksın diye doktor yokmus. Ateşide çok yükselmeyince beklemek istedim sonradan yükseldi acile gitmem gerek en son çare. Hep hafta sonuna denk geliyor
Emirin_Annesi10 Ceya öğlenki verdiğimde düşmüştü ama şuan düşürmedi hastaneye gideceğiz sanırım son çare😢
Ceya Emirin_Annesi10 benim oğlum ateşe bağlı nöbet geçirdi , ben artık ateşden çok daha fazla tedirginim
Emirin_Annesi10 Ceya hâlâ tamamen düşmedi ama hastanede ateşi yok dedi doktor. 37.5 çıktı atesi ama hâlâ atesi var vucudunda bisi anlamadım valla by işten. 8.çeyrek de verdik şurubu tamamen kesmesi gerekmez miydi😢
Emirin_Annesi10 MoRella gittik geldik canım kulağı ve boğazı kızarmıs dedi ve malum antibiyotik yazdı😢 daha 1.5 ay önce kullandık aynısını
zeynnep Emirin_Annesi10 bende götürdüm bikacgun önce aynıydı kulağını çekiyordu boğaz enfeksiyonu olmuş birde diş olunca ikitane ateş düşürücü antibiyotik diş jeli verdi ama ateşi iki gün sürdü.
Emirin_Annesi10 zeynnep hangi antibiyotiği yazdı acaba?bizde simdi acilden geldik de birsey sormam gerekiyor
Ozgeruya Emirin_Annesi10 benim kızımda ayni durumdaydi 3 kere kulak enfeksiyonu geçirdi 2-3 gün arayla randevu al doktora götür cnm
Emirin_Annesi10 Ozgeruya antibiyotik yazdı agumentin. Ama şimdi eve gelince farkettim günde 3 kez yazmıs benim bildiğim 2 kez olur yanlıs mı yazdu acaba ya simdide aklıma o takıldı😢
Ozgeruya Emirin_Annesi10 12 saatte 1 dir o yanlış yazılmıştır. Bizde cok kullandik antibiyotik en sonunda 3. Olunca igne tedavisi gördük gecen haftada bogaz enfeksiyonu olduk 4 gun atesliydik zor düşürüyordum. Istersen doktora sor aklinda kalmasin gene ama bmce yanlis yazılmıştır
Emirin_Annesi10 Ozgeruya ya evet ablama sordum yanlıs yazmıstır dedi ara dokturu dedi ama devlete acilden giriş yaptık doktorun numu nasıl bulcaz. Aynısını 1.5 ay önce kullandık 2 kezdi böyle bi hata olabilir mi😒
Ozgeruya Emirin_Annesi10 3 kere antibiyotik ağır gelir ztn küçücük cocuga sen 12 saatte 1 kullandir oyledir ztn buyukler bile o sekilde kullaniyor yogunsa yanlışlık olmuştur
Emirin_Annesi10 Ozgeruya sanırım yanlışlık oldu canım. Atesi düşüp yükseliyor sabaha kdr ağladı insallah geçrr bian öncr