Robinson 10 aylik bebem var benim trendyol indirimde masa sandalye takimi gordumde ogluma alsammi diye dusundum bebekler ne zaman masa sandalye kullanmaya başlıyorlar?
ilknurgoksu Robinson 1 yaşında ufak tefek etkinliklerini masasında yapmaya başlamıştık. İndirimdeyse kaçırmayın zaten illaki kullanılacak ve lazım olan birşey 🧚🏻♀️
Robinson ilknurgoksu https://resimyukle.io/r/H9oNPCEH0X bundan alicam sizce iyimi alirken dikkat etmem gereken bi ozellik varmi kuponumda var 65 tlye gelcek
ilknurgoksu Robinson çok güzel duruyor🦋 @AyPerisiVeGokPrensininAnnesi @Merve kuzum sizinkiler bundanmıydı? Memnun musunuz?
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Robinson Evet bundan benimkide. Ben bile oturuyorum sorun yok taş gibiler öneririm ben. ☺️
Merve ilknurgoksu bende hem montessori masa sandalye hem bulut masa sandalye var 🥰 bulut masanın sandalyesi pek rahat değil Masal diğerinin sandalyesini tercih ediyor😌
Robinson AyPerisiVeGokPrensininAnnesi bende aliyim o zaman siz bebeginiz kac aylikken kullanmaya başladınız