Eceygz 4 aylık bebeğim var, kakasında önce minik minik kan gördüm şimdi de kakası 2-3 dür resmen köpüklü geliyor yaparken bile köpük çıkıyor resmen poposundan,başına gelen anne oldu mu bu durum?
Utkucan Eceygz canım köpük fazla gazdan oluyor ama kan gördüysen doktora götür hemen alerji belirtisi bağırsaklar tepki verince kan oluyor
Hasev2707 Eceygz redukten madde baktır kaka testi aynı durum bizdede vardı laktoz eksikliği tanısı konuldu laktoz intoleransi
Eceygz Utkucan evet ya süt ürünlerinden şüphemiz var demişti doktor, ama köpüğü anlayamadım aslında gaz problemimiz pek kalmadı ki neden öyle oluyor
Utkucan Eceygz o zaman direk gidin kan en net belirtisi ve ilerlemiş evresi diye biliyorum ama köpük meselesinide sorun tabi belki oda belirtidir
Eceygz Hismom iyi misiniz siz acaba? Doktora gitmediğini nerden biliyorsunuz yukarıdaki yorumumu görmediniz sanırım bilip bilmeden de konuşmayı ne çok seviyorsunuz sizde doktorum zaten süt ürünlerine alerjisi olabilir tanısı koydu, ama test yapamayız küçük dedi bir siz biliyorsunuz zaten!!!!
Eceygz Hismom kan görünce doktora gittik 1 aydır bunun savaşını veriyoruz biz, ben köpükten bahsediyorum nerenizle okuyorsunuz şunları bilmiyorum ki
Kuzeybabyy Hismom ya ben emziriyorum mesela bebeğimin kakası köpüklüydü alerji doktoru proteinsiz süt içmiş dedi yani ben protein tüketmeden emzirdiğimde
Hismom Eceygz kn gördüm doktora sordum yazmamışsınız ki gördünüz de burda bize sormuşsunuz gibi yazmışsınız
Eceygz Hismom Profilimden 5 mayıslı tarihli postuma bakarsan görürsün,burda sana laf anlatmak ile uğraşamıcam
Hismom Eceygz ayyy işim gücüm yok senin profilini gezecem hey allahım ya. Post açıyorsan posta yazarsın o bilgiyi amaaan sabah sabah uğraşamıyacam iyilikte yaramıyor
Sevcus Kuzeybabyy merhaba bizde de oldu bende gaz ilacı yapmıştır diye düşündüm. Nurs harley colex kullanıyorum. Peki size bişey önerdi mi?
Kuzeybabyy Sevcus bizde onu kullanıyoruz onun yaptığını sanmam doktorumuz karın gurultusuna gazdandır dedi. Gürültülü kakaya gazla birlikte çıkardığı için dedi köpüğede protein ağırlıklı beslen dedi ☺️
Sevcus Kuzeybabyy dikkat edeyim bende beslenmeme eklemeye çalışayım proteini yumurta ve süt diyeti yapıyorum. Eksik kalıyoruz ister istemez baklagilde çok gaz yapıyor. Ne yiyeceğimi şaşırdım., çok teşekkür ederim size.
Gizemblbl Eceygz Eceygz bizim de başımıza geldi bizimde küçük nokta kan vardı alerjiden kaynaklı. Kalın bağırsaktan çıkış zor olduğu için fışkırtarak yapmak zorunda kalıyor ve köpüklü oluyor dedi diyette olduğumdan beri köpüklü kaka sorunu bitti
Kuzeybabyy Sevcus ahh hiç sormayın kalsiyum desteği almama rağmen dişlerim ağrıyor kramp giriyor. İster istemez vücut etkileniyor yeterki emsin diye alerjik mamayıda yemiyor dört gözle ek gıdayı bekliyorum iki ayımız kaldı 🙂rica ederim ne demek