Unibabyyy Paylaş kazan kuponu tanımlanmadı bana ya neden acaba yarin falan gelme ihtimali var mı oluyo mu oyle
ATC Deletedmom0099 Unibabyyy ben yazdım bundan önceki bütün kampanyalarda verdi kupon şimdi diyor ki kişiye ait olmayan hesap o yüzden kazanamadınız alışverişle alakası yok ben televizyonumu cep telefonumu bile trendyoldsn aldım ama onlara göre kişiye ait olmayan hesabım 😂😂😂
Deletedmom0099 18:00e kadar yatıcaktı yani kazanamamışsınız kaydedenlerde hiç alışveriş yapılmamış hesap varsa bot hesap olarak algılıyor ve kuponu vermiyor malesef
Unibabyyy Deletedmom0099 yaa o kadar da uğraşmıştım çok üzüldüm şuan vardı aslında alış veriş yapılmış hesaplar başka neye gore vermiyolar ki
Deletedmom0099 Unibabyyy destek kısmına bağlanırsanız niye yatmadığını söylüyorlar 25 hesabın hepsinin aktif hesap olması lazım 1 tane bile kullanılmamış hesap olursa yatmıyo
Deletedmom0099 ATC kaydeden kişilerin alışveriş yapmamasından bahsediyorum zaten, sizinle alakası yok
Nur98 Bende gecen kazanmamıştım eşimin adresinden kaydet yaptım aynı WiFi üzerinden yaptığım için kabul edilmemiş. Trendyol canlı asistana bagladım sordum sizde öyle yapabilirsiniz
Unibabyyy Nur98daha neler ya onunla ne alakası var trendyol kupon vermemek için bir çok şart koymuş belliki
ATC Deletedmom0099 bence onla alakası yok geçen kampanyalarda da vardır o zamma 100-200 kişi kaydediyor sonuçta kafalarına göre yapıyorlar