Ahubck Sevgili anneler merhabalar, Kehribar kolyesi almayi düsünüyorum herkezin tavsiyesi üzerine orjinalini hangi siteden bulabilirim acaba
1prensesannesi Ahubck bende alacam da kehribarbebek sayfasindan yada todsandmore diye bi sayfaninda var. Ben kehribar bebek sayfasından sordum 150tl glt sertifikali alcam ama ne zman bakalim
Minikkelebek Ahubck biz zaten bu işi yapıyoruz yani kayınbabam tesbihçi doğal taş vs satar. Normalde 150 tl fiyatı tabi biz bi ücret ödemedik. Alırsanız diye fiyt söylüyorum orijinalleri bu fiyat. Daha düşükleri sahte olabilir
betard Gerçekten işe yarıyor mu kullanan arkadaşlar oğlumun da salyası çok arttı 4aylık daha kullansam faydası olur mu 😕
Sebnem3737 betard ben bu gece kolyesini ve bilekligini taktim bakalim ne faydasi olacak 4,5 aylik ve salya o bicim
Msekban Ben bebeğime taktım kızlar ve gerçekten faydasını gördüm.ağzı akıyordu ama şimdi çok akmıo o kdr.iyki aldım diyebilirim
Sebnem3737 Bakalim deneyelim gorelim garanti olsun diye ikisini bir taktim birini bilgine birini ayak bilegine kiyamam cok hirslaniyo damaklariyla biseyler isirmak icin
Pinkbery Ahubck taş sandığından aldım.bizzat magzasından. Kadıkoy ve umraniyede yerleri vardı. Tuzlu su testini gecti.batmadı yani ayrıcada sertifikasını verdiler.fiyatıda 80tl canım.