Lavinto22 çok geçmiş olsun ben yaşadım bu sendromu, öncelikle sadece yaşadıklarımı anlatmak için yazıyorum kesinlikle sizün de başınıza gelecek diye düşünmeyin, çok zor dönemlerdi, çok erken başladı bu sendrom, 13 haftalıktı başladığında İstanbula özel Bi doktora gittik 1 evre olduğu için takibi yapıldı 2 ve üzeri evrede lazer operasyonu yapılıyor, küçük bebeğib yaşama şansı çok düşükse onun kordonu da kapatılabiliyor benim çok düşüktü yaşam şansı doktorun ilk tavsiyesi kordonu kapamaktı diğerini kurtarmak açısından ama ben kabul etmedim ne gelirse kabulüm ddm, küçüğün kalbi durunca diğer bebeğe hasar bırakma şansı yüksekti, aralarındaki fark günden güne arttı, 21.haftada aralarındaki fark 6 haftaya çıktı, küçüğün kan akımı çok bozuldu 3.evreye geçmiş Bi anda acil lazer oldum, ama yine de düzelme olmadı 3 hafta sonra küçüğün kalbi su topladı ve durdu, lazer ameliyatı olduğum için damarlar kapandığı için diğer bebeğe hasar vermedi çok şükür. Diğer bebeğimi sağlıkla doğurdum şimdi 5 aylık. Bu sendrom çok tehlikeli ve çok iyi takip edilmesi gerekli, lazer gerekliyse mutlaka yaptırın lazer sonrası kurtulan çok fazla ikizlerini sağlıkla doğuran çok fazla. Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla atlatırlar çok geçmiş olsun..