morjaguar bu saatten sonra olmaz artık dedim ve hemen murphy geldi. göğüs ucu yarası ve mastit bir arada, ölümü bekliyorum 😌 eser miktarda ateşim var, sıtma yaşıyorum, her yerim ağrıyor. bu yaralarla asla ama asla sağamam acıdan ölüyorum. napicam ben :(
Cheddar morjaguar lahanaları buzluğa atın memenize koyun soğuduktan sonra. Ilık duşta bastırmadan yukarıdan aşağıya masaj yapıp, elle sağım yapmalısınız
Oznuryunus morjaguar canım ben mastit olmadım ama göğüs ucum fena yara olmuştu kanama derecesine geldi ben emziremem galiba diyordum göğüs kalkanı aldım ve 3 günde iyileşti ben bile inanamadim çamaşırıniza sürtme olmadığı için tamamen geçiriyor deneyin derim ve uygunsa fiyatı 40 TL
Selinbam morjaguar parol iç bol su iç ılık duş yapmışsın arkadaşa katılıyorum memelyn yada göğüs kalkanı garmastan pomad tavsiye ederim ve acısada sağman lazım yoksa rahatlamax
morjaguar Cheddar elle sağım yapıyorum ama çok fazla gelmiyor. sıcak su denedim ama lahana denemedim, onu da deneyim
Cheddar morjaguar lahanadan sonra hafifleyecek baskı o zaman sağım olur ya da dediğim gibi ılık duş ama sıcak olmasın. Göğüslere tutun suyu sonra yukarıdan aşağıya masaj
Metehan123 Direk dr.a gidin aynısını yaşadım 40 derece ateşle hastaneye gittim antibiyotiksiz asla atlakamazdım elimi bile değdiremiyodum göğsümü bırak emzirmeyi
morjaguar Oznuryunus ya aslında gümüş kapak kullanmıştım başta ama şehir dışındayım almadım da yanıma. Onu da deneyeyim eczanede falan var mıdır
Oznuryunus morjaguar eczaneden aldım bende kendimi o kadar çaresiz hissediyordum ki ne yapsam etki etmiyordu o kurtarıcım oldu delikli olucak kapak zaten bir pakette hem süt toplama kapağı var hem delikli kapak alın bana dua ediceksiniz ☺️