Polikistikanne Sevgili anneler merhaba 🌸 Halalles şampuanlarını kullananlar var mı aranızda? Sayfasında yorumlar çok iyi ancak ben sizden gelecek yorumların daha gerçekçi olacağına inanıyorum ❣️ Lütfen kullananlar nasıl sonuçlar aldığını paylaşabilir mi 🙏🏼
Gldnkrm Polikistikanne ben kullanmaya başladım vallahi ilk kullanımda saç dökülmem azaldı banyoda da topak topak değil birkaç tel döküldü
Ftmsnny Polikistikanne bende hep yorumlara bakarak aldım.ikili seti var dökülme ve yağlı saçlar için şampuan ama hiçbir değişiklik olmadı bende. Bu bana özel bir durumda olabilir kan değerlerimede baktırmak lazım
Baharkuzey Ftmsnny bende kullandım bir değişiklik olmadığı gibi birde kafamın içinde kabuk kabuk yaralar oldu
Egesem Baharkuzey Ftmsnny Benim de 1 ay oldu kullanalı başta etki etti sandım ama şu an öbek öbek dökülüyor çok üzülüyorum ve dediğiniz gibi kaşınıyor kafa içim 😥 boşuna para verdik aldatılmış gibi hissediyorum 😠
Baharkuzey Egesem resmen bende öyle kullanmıyorum daha çok zarar verir diye yazdım sayfayada önce ilgileniyormuş gibi sorular sordular sonra gözlemlemenizi tavsiye ederiz dediler dalga geçer gibi