Aliveanne harley Ahir zaman sen neler yaptırıyorsun insanlara . İgrenerek izliyorum. Adamin istemeyisi,kadının aglayisi..
Minisinannesiii harley esra erol kurgu bence yani insanlar bu kadar kendini rezil etmez diye düşünüyorum koskoca insanlar isin ucunda para var bence
Mom7262 Minisinannesiii para içinde ekranda bunları yaptıklarını düşünmüyorum ekran bittikten ya sonrası arkadaşları ailesi çevresi ?
Splash-Splash-Love harley Yuh gerçek mi bu🙄 şaka yapıyorsunuz bence. 60 yaşındaki TEYZE 38 yaşında bir adam?????
Adnsare_p harley Önce oğlu sandım ya okadar agita yazık insanlar kendini nasıl düşürüyor böyle hayret
Mom7262 harley idrak etmekte zorlandım bu ne çirkince bı durum üstlelik kadının bu kadar acizlesmeşi 🙄 deseki ben bu kadar yaş farkı evlilik yaptığım için pişmanım yardım edin bana dese eyvallah ama illde kocam diyor tövbe 😒😒
Minisinannesiii Mom7262 para için yaptiklarinda daha az rezil olurlar ama bunlar gerçekse arkadaşlarına aileleri çevreleri icin daha kötü değil mi
harley Ummaksaker mustafa da bi işler var ama hadi hayırlısı. Zaten çocuklarının verdiğini ona veriyormuş
Ummaksaker harley o değilde o Yaşta kocayı da aldatmış ne oldum değil ne olacağım demeli insan valla 😒
Ummaksaker harley tabi 27 yıllık kocasından boşanmış bağırıyor ya 🤣 adam ölmüş gitmiş allahtan bu rezilliği görmemiş