Aselina0319 bukaga 2 bucuk aylığız bugun surekli kusuyor emdiği gibi çıkarıyor dünden beri de çok huysuz
53bus bukaga benımde aynı zamanda emdıgınde hemen ckaedıgı da oluyo yada baya bi sonra fırt dıe arttıgıda bizde 2 ay 18 günluguz bende burda bekloym tecrubelı annelrrı
Denizzz88 bukaga çok sık nı emiyor biz daha 27 günlüğüz emdiğinde kusuyordu çok doktora sordum çok sık emzirme fazla geliyodur fazlasını çıkartıyo dedi bende saat başı emziriyodum istiyo diye ama artık 2 saatte bir emziriyorum o kadar çok kusmuyo şuan
Minneee bukaga İshal de var mı? Bu aralar salgın var dikkat edin. Rahatsızlığı yoksa emzirdikten sonra 10-15 dk dik tutup gazını da çıkarıyorsan anormal derecede kusmuyorsa korkma. O aylarda bende çok korkardım ama çok şükür normalmiş
bukaga Minneee ishal yok gibi ama bilmiyorum pek dısarı cıkmıyoruz sadece doktora gittik ama bilemedim ki :(
53bus Peki sizde emzirirken öksürme oluo mu bizim bazen gogsum cok dolu oluo tazıklı gelınce bide uyunca nefesıne cok kactıgı oluo ondan galıba die düşünüyorum