Canan_sezer Evet sonunda gün geldi sabah 8de sünnet oluyoruz ben aşırı korku ve heyecanlıyım acaba hastaneye giderken me götürdünüz yanınız da bzi 4 aylogız
00000000 Canan_sezer sunnetimizi olali bugun tam 1 hafta oldu banyomuzuda yaptik bende okadar kiyafet goturdum hic lazim olmadi zaten onluk giydiriyorlar yinede birer kat olsun bezi falan biz tuvalet egitiminide tamamlamistik sunnetten once
Annis-ogul Canan_sezer sadece bi kiyafet götürsen yeterli cnm zaten gerek olmuyor birseye.sadece rahat bi tulum giydir isterse alt tarafı sıkmasn. Zaten 20 dk bile anca sürüyor.
neslihan-87 Canan_sezer bizde 3 ay önce 5 aylıkken yaptırdık yanıma 1 takım yedek ve 2 bez almıştım onlara bile gerek kalmadı siz yinede 1 takım yedek alın yanınıza.işlemden 10 dk sonra taburcu olmuştuk.
Canan_sezer 00000000 bizim ki daha 4 aylık eğitim için cok küçük ne getiriliyor acaba hastaneden bşşry de dediler
00000000 Canan_sezer hicbirsey göturmenize gerek yok onluk giydiriyorlar zaten 3 saaticerisinde hastaneden cikartiyorlar