tosbikannesiii Ayy zehirlendim kızlar tuvaleti temizliyordum kapıyı kapattım çamasır suyunu fayanslara kullanmıstım tuvaletim alaturka porcöz döküp beklettim sonra ne dökmedim ki yerlere baktım öksürüyorum nefes alamıyorum ona rağmen çıkmadım temizlendim baktım yok kendimi dışarı zor attım ölümden döndüm bol bol süt yoğurt tükettim iyiyim çok şükür yaa sonra okudum ki porcözün üzerinde bişeyle karıştırmayın diyo normalde okumadan asla kullanamzdım olacak ya iste Allahtan maske takmıştım yaa Rabbim korudu nasıl korktum sizde dikkat edin böyle benim gibi takıntılı olanlar varsa ayy pis kalsaydı lazım değil diyorum bana bisey olsa yavrum napardı Rabbim bizi onlardan onları bizden ayırmasın
Purposeless tosbikannesiii Bende bi kere aynı hatayı bilmiyerek yaptım çok ama çok geçmiş olsun ciğerlerim patlıycakmış gibi oldu nefesim kesilmişti sakın ama sakın aynı anda kullanmayın çok tehlikeli
gozde__ tosbikannesiii karıştırmak çok tehlikeli zaten çamaşır suyu yetiyor aslında bu kadar kimyasala ne gerek var yahu 😟
Vera1810 tosbikannesiii aynısı nı corona ılk cıktı zamanda yapmıs tım Ace suyu ve cok az kalan por çöz ü karıstırıp kullnmiştim ve bende ölümden döndüm aylarca o çiğerimdeki acıyı hıs ettım o kadar gıdıyordum ben döktüm çıktım asla kalmadım içeride ona ragmen oyle olmustum cok gecmıs olsun inşallah sızı hayal dahi edemiyorum allahım korumuş
Ogulcan tosbikannesiii geçmiş olsun canım yanlış anlama ama tek başına porçöz e bile gerek varmı o kadar kimyasal alıyorsun dök domestosu temizle yazık değil mi canına
Ultraslan40 Ah aynı şeyi ben de yapmıştım, ben mutfak dolaplarını silmek için karıştırmıştım. Sonra ellerim yandı, iç yanık olmuştu 1 ay kullanamadım. 😢