Emojik yazını görünce hemen cevap vermek istedim canım.bende geçen ay 7.5 aylıken yaptırdım sünneti hocamız sordu lokal veya bir puf anestezi diye ben özellikle uyutun dedim.çünkü benimki biraz nazlı ve yatmayı sevmeyen bir çocuk.orda hem bizsiz olucak hemde kalkmak isticek daha çok travma olacaktı.sünnet için girdi çıktı 15 dk sürdü ve ayık çıktı bebişim.Ben bir pufun bebeğe çok zarar vereceğini düşünmüyorum.tabi taktir senin canım.Bizimki çıkınca ağladı ama biraz dediğim gibi nazdan çoğu.Sana tavsiyem ama ateş düşürücü,ağrı kesici şurubunu yanında getir mutlaka doktorun söylemese bile.çıktıktan bir saat sonra ver.Bizimki bir saat sonra çok ağladı servistede hemen şurup yoktu bide onu bekledik sen bebeğin ağlasada ağlamasada ver bir saat sonra şurubunu sonra 3 gün her 6 saatte bir verebilirsin.Bu arada ilk gün biraz zor geçiyor çişini yapmınca yanıyor heralde sünnet yeri onun haricinde bizimki akşamına emekledi 4 gün sonrada baya normalleştik.10 güne herşey düzeldi.Şimdiden çok geçmiş olsun,Allahım kolaylık versin☺️