Esilasmyye Merhaba arkadaşlar 1 haftadır sütüm kesildi denilecek kadar az ne yapmam lazım fikirlerinize ihtiyacım var birçok şeyi denedim ama faydası olmadi
06082020 Esilasmyye bi annemiz yulaf ezmesi fındık cevizi blendirda toz haline getirip üzerine pekmez zeytinyağı hurma eklemiş sabaha kadar göğüsleri taş gibi olmuş bi dene istersen canm
Hamsicikk Esilasmyye emziren bi annenin 5 ila 8 litre arwsi şu içmesi gerekir malesef cok ama eğer o kadar içerseniz oluyo bende herseyi denedim damlalar suruplar vitaminler hurma incir vs onlar situn kalitesini arttiriyo ama çoğaltmak için tek çare sürekli emzirmek ve su
Esilasmyye Nisanannesi1 suyu içiyorum ama o kadar çok değil bugün bayağı bı iciyim dediğiniz gibi inşallah iyi gelir teşekkür ederim
Giizz Esilasmyye devamlı kullanın ama. Yeme içmenize dikkat edin bol sıvı tüketin süt yapacak şeyler yiyin ve bebeğiniz uyuduğunda sizde uyuyun
Esilasmyye Hamsicikk evet bende herşey yedim denedim ama maalesef hala gelmedi damla damla sıkarak geliyor çok su icincede migdem bulanıyor ama artk mecbur içicem
Defneninannesi1108 Hamsicikk kuzum 8 litre suda zararlidir 3 iyii onada gelmiyosa bünye meselesidir. Ben 2 icsem sükrediyorum 😒
Hamsicikk Defneninannesi1108 bunu ben değil uzmanlar söylemiş ben kendimde olumlu sonuç aldim tek zararı fazla tuvalet ihtiyacıdır suyun bi zarari olabilcegini düsünmüyorum şişkinlik hissi kötü oluyo sadece
uyurgezer Esilasmyye 10 tane hurmayı 1-2 lt suda kaynat sonra hurmaları süz o suyu iç. Tahin helvası, bol su, rezene anason bunları yap taşacak o sütler bak
Esilasmyye uyurgezer ayy gerçekten çok morel oldu hepsini hepsini deniyicem bu morelle bile belki gelir çok teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun 🤲