Belinayyy Kizlar 2 aylik bebegim var ve hareketlenmeye basladi ilk bebegim cok hosuma gidiyo ama ne zaman dönmeye başlıyo bebisler merak ettim
aysegull Belinayyy 3,5 aylıkken dönmeye başladı şimdi 6 aylık her şekilde dönüp sürünüyor çok şirin 🥰 oluyorlar
thelake Belinayyy 4 aylıkken dönmeye çalıştı bir iki defa bakti yapamiyo denemeyi bıraktı 5. Ayda yavaş yavaş döndü şimdi 6 aylık tutamıyorum artik sürekli kaplumbağa gibi ters dönüyor 🤣🤣
Belinayyy Aybk oys masallah bildigin dönüyo demi . En erken zamani sen yazmissin . Kiz mi bebis erkek mi
Rabiays Belinayyy öyle her çocuğun isteğine bağlı her çocuğun gelişimi farklı kimi 8indek imi 5inde döner
Aybk Belinayyy erkek canım, evet bildiğin dönüyordu, sırt üstünden yana ve yüzüstü ne, ondanda geri sırt üstüne dönüyordu, bazen dönüp uyuyakalıyor du hatta 🤗
giz Benimki 2.5 aylik tam yuzustu dondu. Simdi 3 aylik iki uc gecedirde besiginde uyurken kendi ekseninde donuyo basini koydugum yerde ayagini buluyorm 🤣 evin icindede done done gidiyo sipamm🙏😍
Melisam giz bende aynıhep bıraktığımdan çok farklı buluyorum 🙈😂 zayıf bir kızım var birde çok hareketli ondan çabuk döndü galıba
Mom06 giz bi kere döndükten sonra hep döndümü benim kızım 1 gün 4 5 kere döndü smdi bıraktı dönmeyi 2 bçuk aylık anlamadım niye öyle yapıyo
giz Belinayyy ya cok guzel oluyor anlatamam 😊 ama tabi donmelerle aglama krizleri basladi bizim emeklemek istiyor yapamayinca cok agliyor. Erken diyorumda beni takan kimm 🤷