Egehaninannesii Kayinvalidemler biryere giderken bize uğradılar dönüşte gelicez dediler yemek falan yapmam lazım sonra bişey yapmadı lafı olmasın ne yapabilirim ya Allah’ım her yemeği yaptım nerdeyse ne yapayim kızlar acil fikirrrr🤷
Vyildz Egehaninannesii patatesli tavuk topu princ pilavi ya da kori soslu makarna yanına göbek salata mis (benim kaynanam tavuk çok sever hep tavuk yaparım)😂
BugraCan27 Egehaninannesii mantarlı tavuk sote pirin pilavı çorba ya da cacık ben yanına mantı filanda yapıyorum cacık yapmadığım zaman pratik ve lezzetli
ecemm-6161 Egehaninannesii canım fırına tavuk sosla at yanına patates at pilav yanına çorba yap ek istiyorsan yanına börek tarzı yap koy meze de yapabilirsin Tatlı yap
bir_pasa_annesi Egehaninannesii baget sosla fırına at pirinç pilavı salata birazda patates kızartması yap yanına ayran tursu
tosbikannesiii Egehaninannesii tavuğun varsa fırında sebzeli tavuk yap yanına şehriyeli pirinç pilavı salata mercimek çorbası
bir_pasa_annesi Egehaninannesii hm anladım cnm güvec varsa büyük boy etle vs malzemeleri karıstır fırına gönder bende antepliyim ya onlar sever öyle şeyi😁
Wolverine Egehaninannesii Yeşil mercimekli nohutlu yoğurt çorbası Etli veya kıymali patlıcanlı bir yemek (imam bayıldı, karnıyarık) gibi olabilir. Şehriyeli pirinç pilavı Salata guzel olurdu bana da yapsanız 🤗
3children1mom bir_pasa_annesi Antep mi 😍 Ahh.. gözünü sevdigimin memleketi 😂 Doğum yerim Antep benim de
Egehaninannesii 3children1mom Canım sebzeler var işte tavuk vs var ama o yemez patlıcan kebabı pirinç pilavı+ salata ayran yapsam ne bilim tatlı olarak baklava aldiricam yanına dondurma valla çocuğum zaten durmuyor uğraşamam buna karar verdim sence nasıl
bir_pasa_annesi 3children1mom ewet cnm antepliyim ve ordayım biliyorum senşn antepli oldugunu şimdi neredeydin kuuzm ama sevmez mi antepli ler böyle şeyleri 🙈
3children1mom bir_pasa_annesi Valla boğaz olsun yeter ki😂 Mutfağı en zengin şehirler arasinda 😋🤤 Bak aklıma balcan kebabı düştü 🤣
bir_pasa_annesi 3children1mom haha aynen yemek olsunda ne olursa olsun 🙈of deme ya valla mis gibi bir oturuşta 2 tabak yerim 😋😋
Egehaninannesii ikiKudurukAnnesi Kızlar ben antepliyim yazdığınız çoğu yemeği bilmiyorum bile bizim buranın yemekleri çok farklı demekki ya😂😂
Mom626363 Egehaninannesii 💙karnı yarık pirinc pilavi mercimek corbasi salata 💙firinda tavuk bulgur pilavi salata yayla corbasi 💙yufkadan börek 💙 tavuk fajita yada et fajita