Tgb94 Merhaba bebeğimde sanırım süt ürünlerine kaşrı alerjisi var.Bu durumda mama mı veriliyor anne sütüne devam edemeyecek miyim ?
Feyza5454 Tgb94 ben anne sütüne devam ediyorum kendi yediklerime dikkat ediyorum süt ürünü olan hiç birşeyi tüketmiyorum çok geçmiş olsun
Ogulcan Tgb94 canım sütün geliyorsa anne sütüne mutlaka devam etmelisin içinde süt ürünü olmayan ürünler tüketmelisin ve mutlaka doktora gidin canım benim oğlumda 2 aylıkken teshiş koyuldu
eslemsiii Tgb94 9 ay süt,süt ürünleri, kırmızı et, tavuk, balık yemeden emzirmeye devam edebildim. Bu diyete rağmen bi iyileşme olmasaydı o zaman mama verilecekti.
Tgb94 Feyza5454 ben de farkedince süt ürünü herşeyi kestim deniyorum ama dün kıymalı bi yemek yedim sonra yüzünde minik kızarıklıklar oldu ete karşı da mı oluyor süt alerjisi olunca bilihoe musunuz
seleno Tgb94 dana eti tüketmemeniz gerekiyor kuzu eti öneriyorlar canım bir de paketli gıdalardan da uzak durmalısın herşeyin içeriğini oku
Tgb94 Ogulcan benim de 2 aylık gidicem doktora bakalım şüphelendim inşallah olmaz ama mukuslu kakası baya
Sonsuzmutluluk Tgb94 Bende diyet yaptım süt ve ürünleri kırmızı et yemedim emzirdim kızımı 5. Ayda diyet açtım ben .kaç aylık bebeğiniz ne zamandır var şikayetleri
Ogulcan Tgb94 inşallah yoktur canım benim oğlum 7.5 aylık hala süt ürünü yiyemiyor😞 sütününz yeterli geliyor mu canım mama takviyesi yapıyormusunuz
Tgb94 Sonsuzmutluluk 2 aylık 1 haftadır fatkediyorum başta isilik oldu sandım ama kızarıklık falannda alerji belirtisiymiş meğer
Sonsuzmutluluk Tgb94 Siz kendi kendinize diyet yapmayın doktora gidin önce doktor karar versin çünkü belkide alerjisi yok denk gelmiş olabilir boşuna proteinden eksik kalmayın.varsada korkmayın diyet yaparak emzirdim
Tgb94 Ogulcan evet sütüm yeterli sanırım kilo alımı çiş kaka falan iyi ama inşallah alerji çıkmaz ama tüm belirtiler de var gibi
Buglemiim Tgb94 biz de kaka da mukus ve vücudunda çok az kırmızı benek benek sivilceler olmuştu dün götürdüm doktora test yapmadı ama birşey olduğu belli dedi şimdilik diyet listesi verdi süt direk içmiyeceğim ama pasta da kek de tüketebilirmişim. Çikolata paketli hazır gıdalar susam dere otu kahve kuruyemiş felan bir liste hazırladı baya bi bişeler var onları da tüketmeyeceğim kahvaltıda peynir yiyebilirmişim mesela ama yoğurt ve çorbasını çok az tüketecekmişim falan bakalım inşallah düzelirler🤲🏻 Bir de mama mız değişti ben aptamil prosyneo kullanıyordum evolvia rp1 diye bir mama verdi doktorumuz onu deniyorum
Tgb94 Buglemiim çok iyi liste verip yrıntılı anlattıysa bakalım bizim ne dicek ben sadece anne sütü ile besliyorum bakalım hayırlısı